Se straks priser på busleje med chauffør

Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber landet over. Dermed har vi mulighed for nemt at indhente en god pris på en god bustur for dig. Med vores prisberegner kan du i løbet af få øjeblikke finde prisen på kortere ture. Er din tur af længere varighed, indhenter vi tilbud for dig manuelt. Dermed sparer du dig selv for en masse tid og besvær – og tilmed penge.

SE PRISER

Barbusser – start den perfekte fest

Hos 3bustilbud.dk er målet at gøre det nemt at leje en bus. Uanset hvad I skal bruge en bus til, hvor mange I er, og hvor langt I skal køres, skal det være ligetil at finde den rette løsning. Derfor hjælper vi gerne med at arrangere buslejen, så I kan bruge jeres dyrebare tid på andet end at kontakte diverse busselskaber.

Vi samarbejder med en lang række selskaber i hele landet, og derfor kan vi også hjælpe med mange forskellige typer busser – herunder barbusser. Ønsker du at leje en barbus, er du dermed kommet det helt rette sted hen.

En barbus er det samme som en partybus, og det er altså kort sagt en bus, der er indrettet til at feste i. Skal I have en anderledes fest, er det oplagt at leje en barbus, og I kan tilmed gøre det billigt. I betaler nemlig ikke noget for vores service, og det vil sige, at I betaler det helt samme for at leje en barbus gennem os, som I ville gøre, hvis I selv gik direkte til busselskabet. I sparer blot jer selv for en masse tid og besvær.

Lej nemt en barbus

Skal I bruge en barbus i ti timer eller mindre? Så kan du finde prisen på buslejen i løbet af et øjeblik ved at benytte prisberegneren her på siden. Her indtaster du de praktiske oplysninger om turen, hvorefter du vil få vist en række forskellige busser og de tilhørende priser. Her kan du vælge den barbus, der passer jer bedst og derefter betale og bestille turen. Det er helt ligetil.

3 uforpligtende tilbud

Skal I bruge barbussen i mere end ti timer? Det kan eksempelvis være, fordi I skal køres et godt stykke væk fra bussens udgangspunkt, og denne derefter skal køres tilbage. Det kan også være, fordi I skal køres rundt hele dagen til en polterabend. I et sådant tilfælde vil vi indhente bustilbud for jer manuelt. I modtager således 3 uforpligtende tilbud på mail inden for 48 timer efter jeres henvendelse. Accepterer I et af tilbuddene, sørger vi for at få aftalen på plads med busselskabet

Skræddersy jeres bustur

Vi går altid langt for at skræddersy den helt rette løsning til den enkelte kunde. Derfor må du endelig heller ikke holde dig tilbage, hvis du har nogle særlige ønsker eller krav til barbussen. Vil I gerne have, at der er øl på køl allerede ved opsamling? Det skal I blot oplyse ved bestilling, så skal vi nok sørge for, at I ikke kommer til at tørste.

Det kan også være, I gerne vil køres rundt på pubcrawl i bussen, hvor der er brug for, at chaufføren venter uden for de enkelte barer eller diskoteker, indtil I er klar til at køre videre. Det kan også sagtens arrangeres. Kort sagt, så er det blot fantasien, der sætter grænser. Det vigtigste er, at I giver os besked om jeres præferencer og ønsker, når I udfylder formularen her på siden. Så skal vi nok gøre alt for, at I får den helt perfekte fest i en barbus.

Se priser
Anmeldelser fra Trustpilot
Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk