Lej en Partybus

En partybus er en anderledes måde at sætte gang i festen på. En sådan er perfekt til polterabend, pubcrawl, til julefrokostkørsel eller til en anderledes forfest. Hvad end behovet er, kan vi skræddersy en løsning til dig.

Lej en Minibus

Er I en gruppe på maksimalt 20 personer, som ønsker billig transport? Så er minibussen det oplagte valg. Uanset lejligheden kan vi finde frem til en god løsning, så indhent blot 3 tilbud på busleje med det samme.

Lej en VIP bus

VIP-busserne er den mest luksuriøse form for busleje, vi tilbyder. Busserne fås i alle størrelser – alt lige fra luksuriøse minibusser til dobbeltdækkere kan vi klare. VIP-busserne er lidt dyrere end turistbusserne, men de er også kvalitetsmæssigt helt i top.

Lej en Turistbus

Hvis I er en gruppe på imellem 20 og 55 personer, er turistbussen værd at kigge nærmere på. Vi kan finde en turistbus til at dække ethvert behov, og hvad end I er på en indlands- eller udlandstur, kan vi klare den.

Lej en dobbeltdækkerbus

Er I imellem 55 og cirka 86 personer? Så er dobbeltdækkerbussen den oplagte løsning for jer. Vi kan tilpasse dobbeltdækkerturen til ethvert budget og ethvert behov, og med en sådan kan I alle køre samlet til jeres destination.

Sikker persontransport med 3Bustilbud

Hos 3Bustilbud arbejder vi med sikker persontransport i forbindelse med corona og efter de guidelines, der er givet af Dansk Persontransport i al kørsel med turistbusser.