Se straks priser på busleje med chauffør

Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber landet over. Dermed har vi mulighed for nemt at indhente en god pris på en god bustur for dig. Med vores prisberegner kan du i løbet af få øjeblikke finde prisen på kortere ture. Er din tur af længere varighed, indhenter vi tilbud for dig manuelt. Dermed sparer du dig selv for en masse tid og besvær – og tilmed penge.

SE PRISER

Alle bustyper

Lej en Partybus

Lej en Partybus

En partybus er en anderledes måde at sætte gang i festen på. En sådan er perfekt til polterabend, pubcrawl, til julefrokostkørsel eller til en anderledes forfest. Hvad end behovet er, kan vi skræddersy en løsning til dig.

Læs mere...

Lej en Minibus

Lej en Minibus

Er I en gruppe på maksimalt 20 personer, som ønsker billig transport? Så er minibussen det oplagte valg. Uanset lejligheden kan vi finde frem til en god løsning, så indhent blot 3 tilbud på busleje med det samme.

Læs mere...

Lej en VIP bus

Lej en VIP bus

VIP-busserne er den mest luksuriøse form for busleje, vi tilbyder. Busserne fås i alle størrelser – alt lige fra luksuriøse minibusser til dobbeltdækkere kan vi klare. VIP-busserne er lidt dyrere end turistbusserne, men de er også kvalitetsmæssigt helt i top.

Læs mere...

Lej en Turistbus

Lej en Turistbus

Hvis I er en gruppe på imellem 20 og 55 personer, er turistbussen værd at kigge nærmere på. Vi kan finde en turistbus til at dække ethvert behov, og hvad end I er på en indlands- eller udlandstur, kan vi klare den.

Læs mere...

Lej en dobbeltdækkerbus

Lej en dobbeltdækkerbus

Er I imellem 55 og cirka 86 personer? Så er dobbeltdækkerbussen den oplagte løsning for jer. Vi kan tilpasse dobbeltdækkerturen til ethvert budget og ethvert behov, og med en sådan kan I alle køre samlet til jeres destination.

Læs mere...

Anmeldelser fra Trustpilot

Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk