Lej partybusser nemt og hurtigt igennem 3bustilbud.dk

Hvem har ikke drømt om at køre rundt i en partybus og feste natten lang? Eller at starte festen allerede på vejen, når firmajulefrokosten eller studentergildet står for døren? Måske at tage på pubcrawl i en vaskeægte partybus sammen med sine bedste venner?

At leje en partybus er uden tvivl en sjov og anderledes måde at sætte gang i løjerne på, og du kan naturligvis leje din partybus lige her på 3bustilbud.dk. Uanset hvad festen skal byde på, skræddersyr vi en løsning til jer, som er helt perfekt. Der skal ganske enkelt ikke mangle noget, og vi skal nok gøre vores absolut ypperste for at sikre os, at I får en helt forrygende fest ombord på festbussen.

Uanset hvor i landet I befinder jer, kan vi hjælpe jer med at leje en partybus, og så bliver festen hurtigt hevet op på et helt nyt niveau. En partybus er en sand partystarter, så skal der gøres noget særligt ud af festen, er det det oplagte valg. Vi kan være behjælpelige med at finde en partybus i København såvel som i hele resten af landet, så send os blot din forespørgsel, så skal vi nok hjælpe dig med at finde den perfekte festbus.

Læs mere om barbusser.

Derfor skal du overveje at leje en partybus

 • Med en partybus starter løjerne allerede på vej til festen
 • En partybus er en sjov gimmick, der gør aftenen til noget særligt
 • En festbus løfter i en fart stemningen til nye højder
 • Dine gæster vil sent glemme en tur i en partybus.

Vælg din partybus, og se prisen straks

Er I interesserede i at leje en partybus til eksempelvis en polterabend, en firmajulefrokost eller et studentergilde? Så sender I blot jeres forespørgsel afsted til os, og så har I hurtigt jeres tilbud på leje af forskellige festbusser. Skal I bruge partybussen i maksimalt 10 timer, kan I sågar se prisen på lejen med det samme, hvis I benytter jer af vores automatiske prisberegner.

Strækker din tur i partybussen sig over mere end 10 timer, indhenter vi manuelt tilbud for jer. Disse modtager I inden for 48 timer pr. mail, og de er naturligvis uforpligtende. Det er altså nemt og hurtigt at leje en partybus, og I kommer uden tvivl ikke til at fortryde det. At feste på en bus er og forbliver en sjov oplevelse.

Oftest vil en tur i en festbus ikke strække sig over mere end de 10 timer, da der som regel blot er tale om en dag eller aften med fest. Derfor vil du også i de allerfleste tilfælde kunne indhente tilbud på din leje af partybus i løbet af få øjeblikke. Uanset hvad gælder det, at du blot skal udfylde formularen her på siden for at komme godt i gang med at leje en billig partybus.

Sådan bruger du prisberegneren til at finde tilbud på leje af partybusser

 • I formularen indtaster du informationer om din tur – herunder destination, antal passagerer, afhentningstidspunkt og deslige
 • Du vælger muligheden ”partybus” under ”busstandarder”.
 • Du angiver forskellige via-punkter på din tur, hvis festbussen skal gøre hold undervejs
 • Du får vist tilbud på leje af forskellige partybusser
 • Du vælger den partybus, der matcher dine behov, krav og ønsker
 • Du betaler for lejen af partybussen
 • Partybussen henter dig og dit selskab på det aftalte sted på det aftalte tidspunkt.

Leje af partybusser til mange forskellige formål

Partybusser lejes ud til mange forskellige formål og begivenheder. Hvorfor end I måtte have lyst til at leje en partybus, kan vi helt sikkert også skræddersy en løsning, som passer helt perfekt til jer. Vi går altid langt for at imødekomme jeres behov og ønsker, og derfor skal I også blot sige til, hvis I har nogle særlige krav til jeres partybus – vi kan klare det meste.

Det kan eksempelvis være, I gerne vil have, at der er drikkevarer ombord på barbussen allerede ved afhentning. Det kan også være, I gerne vil stoppe nogle forskellige steder på ruten for at feste på eksempelvis bestemte pubs. Uanset hvad I har i tankerne, kan vi helt sikkert finde frem til en løsning, som er lige i øjet, når I lejer jeres partybus gennem os.

Med en partybus bliver festen hurtigt en lille smule sjovere, og tilmed behøver det ikke at koste jer alverden at leje en sådan. Jo flere I er, des billigere bliver det, så er I en større gruppe festglade mennesker, der lejer en partybus sammen, kan I gøre det til en ganske fornuftig pris.

SE PRISER PÅ PARTYBUSSER

Lej en partybus til eksempelvis:

Anmeldelser fra Trustpilot

Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk