Lej en VIP-bus med chauffør

Skal der kæles lidt ekstra for detaljerne på jeres bustur? Så skal I overveje at leje en lækker VIP-bus, som gør busturen til noget ganske særligt. ”VIP-bus” er begrebet, vi bruger om den højeste standard af busser, vi tilbyder.

Ved VIP-busserne er kvaliteten i fokus, og I vil med garanti få jer en fantastisk bustur. VIP-busserne egner sig til både små og store grupper med den ting til fælles, at der skal gøres lidt ekstra ud af alting. Forholdende i VIP-busserne er helt i top, og der er bestemt ikke gået på kompromis på nogle punkter. Det vil sige, at busturen ikke blot bliver transport, men derimod en oplevelse.

Lej for eksempel en VIP-bus til:

 • Polterabend

  Polterabend

 • Firmaudflugt

  Firmaudflugt

 • Bryllupskørsel

  Bryllupskørsel

 • Firmaudflugt

  Firmaudflugt

Løft busoplevelsen til et nyt niveau med en VIP-bus

Man kan ikke komme uden om, at det koster en del mere at leje en VIP-bus, end det gør at leje eksempelvis en almindelig turistbus. Du får imidlertid også en ganske anden oplevelse i denne type bus, og derfor vil det som regel også være alle pengene værd. Har du ikke noget imod at give lidt ekstra for at løfte busoplevelsen til et nyt niveau, er det en fantastisk idé at leje en VIP-bus.

Når vi indhenter tilbud på busleje for dig, vil det altid være på leje af bus med chauffør. Det vil sige, at I blot kan læne jer tilbage og nyde turen, imens chaufføren sørger for, at I kommer godt og sikkert frem til jeres destination. I behøver ikke bekymre jer om at finde vej eller om parkering, men skal derimod blot fokusere på at hygge jer.

Derfor skal du leje en bus med chauffør:

 • I behøver ikke bekymre jer om parkering.
 • Chaufføren sørger selv for at finde vej.
 • I kan læne jer tilbage og nyde turen
 • I har mulighed for at starte hyggen allerede i bussen.

Lej eksempelvis en VIP-bus til virksomhedskørsel

Enhver kan leje en VIP-bus igennem os. Vi fraråder imidlertid at institutioner såsom børnehaver og skoler vælger denne form for busser. Det er udelukkende fordi prisen er højere på VIP-busser end på mange andre typer busser, og institutioner som regel er på udkig efter en god, men billig transportløsning.

Til eksempelvis brylluppet eller polterabenden giver det derimod god mening at leje en VIP-bus. Desuden er det oplagt at gøre brug af denne type busser til virksomhedskørsel. Skal der eksempelvis arrangeres transport for vigtige samarbejdspartnere eller kunder, kan en VIP-bus være et særdeles fornuftigt valg.

Foruden leje af VIP-busser tilbyder vi leje af:

Indhent nemt tilbud på din leje af VIP-bus

Formålet med 3bustilbud.dk er at gøre det nemt og ligetil for dig at leje en bus – herunder en VIP-bus. Når du vil indhente tilbud på din busleje, skal du derfor også blot udfylde vores formular, hvorefter du vil blive præsenteret for forskellige tilbud fra busselskaber, der kan varetage netop din opgave. Du vælger blot det tilbud, der passer dig bedst, hvorefter du nemt kan booke og betale din busleje.

Du kan få vist prisen på din busleje øjeblikkeligt, hvis hele busturen samlet set strækker sig over maksimalt ti timer. På denne tid skal bussen kunne nå tilbage til sit udgangspunkt enten med eller uden jer som passagerer.

Sådan benytter du vores prisberegner til leje af VIP-bus

 • Du indtaster informationer om din tur – herunder destination og afhentningssted samt antallet af passagerer.
 • Du vælger muligheden ”VIP-bus” under ”Busstandard”
 • Du angiver via-punkter, hvis der er sådanne på din rejse.
 • Du får vist diverse tilbud på din busleje.
 • Du vælger det bustilbud, der passer dig bedst.
 • Du indtaster dine kontaktinformationer samt særlige bemærkninger til din busleje.
 • Du betaler for din bustur, så dét er klaret.
 • Du bliver afhentet – god tur!


Strækker din bustur sig over mere end ti timer?

Hvis bussen ikke kan nå tilbage til sit udgangspunkt inden for ti timer, kan du desværre ikke benytte dig af vores prisberegner. Heldigvis er det fortsat nemt og hurtigt for dig at indhente tilbud på buslejen igennem 3bustilbud.dk. Vi samarbejder med over 40 forskellige busselskaber og kan derfor også nemt sikre dig busleje til en god pris.

Hvis din bustur er af længere varighed, indhenter vi bustilbud for dig manuelt. Du udfylder fortsat prisberegneren ligesom ved kortere ture, og herefter går vi så i gang med at indhente tilbud på buslejen for dig. I løbet af 48 timer vil du have tre uforpligtende tilbud på leje af VIP-bus i din mailindbakke.

Sådan indhenter vi manuelt tilbud for dig:

 • Du udfylder formularen ligesom hvis der var tale om en kortere bustur.
 • Vi indhenter tilbud på leje af VIP-busser hos vores samarbejdspartnere.
 • Du modtager 3 uforpligtende tilbud på din busleje på mail.
 • Du takker forhåbentlig ja til et af tilbuddene.
 • VIP-bussen samler jer op på det aftalte sted på det aftalte tidspunkt.

Få en skræddersyet bustur, når du lejer VIP-bus igennem os

Hos 3bustilbud.dk gør vi meget ud af at sikre os, at du får en fantastisk busoplevelse. Derfor går vi også langt for at tilpasse busturen efter netop dine ønsker og krav. Vi kan blandt andet sørge for forplejning i bussen eller sikre os, at bussen holder ind et særligt sted på ruten for at spise. Ligeledes kan vi selvfølgelig gøre holdt forskellige steder for at samle en del af selskabet op, hvis det er behov for dét. Kort sagt skræddersyr vi busturen til netop jeres selskab.

Anmeldelser fra Trustpilot

Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk