Lej en VIP-bus med chauffør

Skal der kæles lidt ekstra for detaljerne på jeres bustur? I så fald vil det bedste bud på at opfylde dette ønske være at leje en VIP-bus. VIP-bus er begrebet vi bruger for den højeste standard af busleje, som vi tilbyder. Her er kvaliteten i fokus, og I vil med garanti få jer en fantastisk bustur. VIP-busserne egner sig til alt fra små- til store grupper med den ting tilfælles, at der skal gøres lidt ekstra ud af alting. Forholdende er helt i top, og der er bestemt ikke gået på kompromis på nogle punkter. Prisen på busleje vil være noget dyrere i modsætning til for eksempel at leje en turistbus. Men har man ikke noget i mod at punge lidt ekstra ud for at løfte busoplevelsen en smule, så er det en fantastisk idé at leje en VIP-bus.

Når vi indhenter tilbud til jer, vil det altid være på leje af bus med chauffør.

Alle mennesker kan leje en VIP-bus igennem os, men vi fraråder dog institutioner som for eksempel en børnehave at leje sådanne busser. Dette udelukkende fordi prisen er høj, og sådanne institutioner ofte leder efter en god og billig transportløsning. Derimod er VIP-busserne virkelig velegnet til virksomhedskørsel af alle former. Det kunne for eksempel være ved transport af vigtige samarbejdspartnere eller forretningsforbindelser.

Bliv klædt på til at leje en VIP-bus på under 2 minutter

Det tager kun et par minutter at udfylde vores formular. Efter du har indtastet detaljerne omkring, hvor og hvornår busturen skal foregå, vil du komme videre til en side, hvor du kan vælge VIP-busser, som den busstandard du ønsker at leje. Herefter går vi straks i gang med at indhente de bedste tilbud ud fra de indtastede oplysninger, og du vil indenfor 48 timer have tre busselskaber du kan vælge imellem. Priserne på tilbudene taler for sig selv, men ønsker du at spørge ind til, hvad de konkrete busselskaber, der har givet tilbuddet, står for, er du mere end velkommen til at forhøre dig omkring dette ved at kontakte os.

Vores fremgangsmåde giver os også den helt unikke mulighed, at tilpasse jeres bustur, så den lever op til alle dine ønsker og behov. Skal der stoppes på busruten? Har I en helt bestemt rute, som I gerne vil køre frem til destinationen via? Eller måske noget helt tredje? Lige meget hvilke, ønsker I ligger inde med til jeres busleje, så sørg for at fortælle os dem, så vi i samarbejde kan sørge for, at I får jer en fantastisk bustur.

Personlig leje af VIP-busser

Hos 3bustilbud.dk er personlig service en af vores kernekompetencer. Dette indebærer blandt andet, at vi er med dig igennem hele processen – Også efter! Når vi kontakter vores busselskabspartnere, ligger vi stor vægt på at fortælle om alle dine ønsker til buslejen, hvilket ikke er muligt på andre ”bus pristjek hjemmesider”. De kunder som vi indtil videre har fremskaffet leje af VIP-busser til, er alle vendt tilbage til os med positiv respons, og vi ser utrolig meget frem til at give dig præcis den samme oplevelse af vores service. Vi tager os af hele busleje processen, og er altid klar til at give dig svar på spørgsmål eller lignende.

Udfylder du vores formular, vil vi ofte indenfor to dage kunne sende tre tilbud til dig, og herefter kan du helt selv bestemme, om du vil takke ja til et af tilbuddene. Du binder dig altså på intet tidspunkt til at acceptere noget. Husk at vores service altid er helt gratis for dig som kunde.