Se straks priser på busleje med chauffør

Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber landet over. Dermed har vi mulighed for nemt at indhente en god pris på en god bustur for dig. Med vores prisberegner kan du i løbet af få øjeblikke finde prisen på kortere ture. Er din tur af længere varighed, indhenter vi tilbud for dig manuelt. Dermed sparer du dig selv for en masse tid og besvær – og tilmed penge.

SE PRISER

Leje af dobbeltdækker bus med chauffør

Gør busturen til en del af dagens oplevelser ved at leje en dobbeltdækker. Dobbeltdækkere kan nemlig rumme helt op til omkring 84 personer, hvilket betyder, at hele selskabet kan køre samlet frem og tilbage fra destinationen.

På den måde slipper I for at dele jer op i måske 15 biler, og køre i grupper af 4-5 personer samt at skulle bøvle med parkeringspladser og meget andet. Leje af dobbeltdækker er ganske enkelt bare en måde at gøre det hele nemmere på, uden at det behøver at koste en formue.

Så forespørg om busleje hos 3bustilbud.dk og vi vil indenfor ganske kort tid have indhentet tre tilbud på leje af en dobbeltdækker til jer. Alle vores tilbud indhentes manuelt og personligt, således vi er sikrer på, at alle dine forventninger og ønsker til busturen, bliver opfyldt på bedst mulige vis.

Lej den dobbeltdækker der passer JER

Ligger I inde med nogle helt konkrete ønsker til, hvilke faciliteter dobbeltdækkeren skal indeholde, eller hvordan sæderne i bussens skal være indrettet, så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan hjælpe jer godt på vej mod jeres perfekte dobbeltdækker. Mange dobbeltdækkerbusser er for eksempel indrette med sædegrupperinger, hvor man sidder overfor hinanden med et bord i midten, hvilket kan være virkelig praktisk og rart især på længere busture. Dette vil naturligvis betyde, at dobbeltdækkeren ikke har plads til den samme mængde passagerer, som hvis I ikke har behov for bordene, så det er vigtigt at have med i sine overvejelser.

Derudover kan vi i fællesskab også finde lige præcis den rute, som I ønsker, bussen skal køre frem mod destinationen. Det kan være, I skal igennem en bestemt by for at samle venner, familie eller kollegaer op, eller måske har en specifikt sted, hvor I gerne vil spise frokost. Lej en dobbeltdækker igennem 3bustilbud.dk og vær sikker på, at kunne planlægge turen, præcis som det passer jer.

Busturen tilpasset jer og ingen andre

Lejer I en dobbeltdækker vil turen, som alle andre, blive tilpasset netop de ønsker som I ligger inde med. Ønskes der for eksempel et stop på ruten, eller skal I flere forskellige steder hen på en og samme dag eller uge, så kan busruten tilpasses dette, så I bare kan læne jer tilbage og nyde turen fra start til slut. Ved at leje en dobbeltdækker, giver det naturligvis også passagererne mulighed for at nyde nogle kolde øl eller andet, uden at skulle bekymre sig om, at kunne føre et køretøj på hjemvejen.

Ønsker I at opnår en billig busleje, så har vi samlet nogle gode råd her, som kan hjælpe jer godt på vej. Det indebærer blandt andet, hvornår det er billigst at placerer køretimerne, og hvordan valget af bustype, og busstandard kan påvirke priserne på jeres busleje.

SE PRISER

Anmeldelser fra Trustpilot

Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk