Se straks priser på busleje med chauffør

Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber landet over. Dermed har vi mulighed for nemt at indhente en god pris på en god bustur for dig. Med vores prisberegner kan du i løbet af få øjeblikke finde prisen på kortere ture. Er din tur af længere varighed, indhenter vi tilbud for dig manuelt. Dermed sparer du dig selv for en masse tid og besvær – og tilmed penge.

SE PRISER

Leje af turistbusser med chauffør

Turistbusser kan rumme op til omkring 55 mennesker, og er den bustype, som vi udlejer oftest hos 3bustilbud.dk. Turistbussen er utrolig velegnet til alle tænkelige formål og ture, og vil helt sikkert, også kunne klare den tur, som du ligger inde med.

For at opnå den billigste pris på busleje er man nødt til at indsamle og sammenligne priser hos mange forskellige busselskaber, som tilbyder leje af turistbusser.

Dette kan være en lang og besværlig proces, og den vil vi utrolig gerne hjælpe dig af med. Vi kender alle de busselskaber vi samarbejde med, og ved altid hvilke, der kan køre netop din tur billigst. Så efter du har udfyldt vores formular, og vi har modtaget din forespørgsel, sender vi den ud til vores tre mest kvalificerede vognmænd til turen, og du vil ofte indenfor maksimum to dage have tre skarpe tilbud på leje af turistbus liggende i din mail-indbakke. Det er da nemt?

Læs om busrejser

Lej en turistbus til alle formål

En turistbus er en helt standard bustype, som du formentlig ser køre rundt på vejene hver eneste dag, hvor end du kommer fra. Det er ikke rutebusser, men har ofte samme størrelse. Turistbussen er en 1-planbus, der har et hav af praktiske funktioner om bord. Afhængig af selskab og bus kan en turistbus indeholde alt fra toiletter, køleskabe, kaffemaskiner, tv-skærme, WI-FI og meget andet. Det kommer helt an på, hvilke funktioner du gerne vil have til rådighed om bord på turistbussen, og derefter vil vi finde et selskab, der tilbyder dette og fremskaffe dig tre tilbud på busleje.

Turistbusser kan transportere jer rundt i både ind- og udland i alle døgnets 24 timer. Der er altså ingen begrænsninger på, hvad man kan benytte en turistbus til. Der kan være tale om bykørsel, feriekørsel, bryllupskørsel og meget andet. Kun fantasien sætter grænser.

Lej en turistbus som forening, institution eller virksomhed

Vi modtager både forespørgsler på busleje fra privatpersoner såvel som foreninger, institutioner eller virksomheder, og i langt de fleste tilfælde endes der med at blive booket en turistbus. Turistbussen er nemlig utrolig velegnet til langt de fleste gøremål, og eftersom foreninger osv. ofte er halvstore grupper, så vil turistbussen have plads til alle mand. Så er I for eksempel en sportsklub, der skal til fodboldstævne eller fodboldkamp enten i ind- eller udland, så vil turistbussen være det mest veloplagte valg I kan foretage jer. Der kan med fordel også lejes en turistbus til firmature, eller hvis I er en skole eller universitet, der skal på tur. Derudover samarbejder vi også med flere busselskaber, som i deres kommune er godkendte og foretrukne når institutioner, som for eksempel en børnehave, skal på tur. Grunden til dette er, at de ligger i toppen af sikkerhedsskalaen, og gang på gang bare har leveret varen overfor kunden.

SE PRISER

Anmeldelser fra Trustpilot

Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk