Se straks priser på leje af turistbusser

Vi samarbejder med ca. 40 forskellige busselskaber landet over. Dermed har vi mulighed for nemt at indhente en god pris på buskørsel for dig. Med vores prisberegner kan du i løbet af få øjeblikke finde prisen på kortere ture i en lejebus. Er din tur af længere varighed, indhenter vi tilbud for dig manuelt. Dermed sparer du dig selv for en masse tid og besvær – og tilmed penge.

Lej en turistbus her hos 3bustilbud.dk – det er nemt og ligetil Turistbusser kan rumme op til 55 mennesker og er den bustype, vi oftest udlejer hos 3bustilbud.dk, da turistbussen er velegnet til mange forskellige typer ture. Uanset hvilken type buskørsel du er interesseret i, er en turistbus således med stor sandsynlighed det rette valg for dig.

For at opnå den billigste pris på busleje er man nødt til at indsamle og sammenligne priser hos mange forskellige busselskaber, som tilbyder leje af turistbusser i Danmark. Det kan være en lang og besværlig proces. Heldigvis hjælper vi dig hellere end gerne med at leje en bus til netop din tur, så du kan bruge din tid på andre ting.

Lej en turistbus til eksempelvis:

Leje af turistbus gjort hurtigt, nemt og billigt

Hos 3bustilbud.dk gør vi det nemt for dig at indhente tilbud på din buskørsel. Ved hjælp af vores prisberegner kan du få vist prisen på kortere ture øjeblikkeligt, hvorefter du i en fart kan booke din lejebus. Så kan du bruge din tid på at planlægge selve turen fremfor på at kontakte forskellige busselskaber.

Du kan leje en turistbus med det samme, hvis der er tale om buskørsel, der samlet set strækker sig over maksimalt 10 timer. På den tid skal turistbussen kunne nå tilbage til sit udgangspunkt – med eller uden jer som passagerer.

Sådan fungerer vores prisberegner

 • Du indtaster informationer såsom afhentningssted, destination og antal passagerer
 • Du vælger imellem vores forskellige bustyper
 • Du angiver via-punkter på rejsen, hvis der er sådanne
 • Du får vist forskellige turistbusser, du kan leje
 • Du vælger den lejebus, der matcher dine behov, krav og ønsker
 • Du indtaster kontaktinformationer og eventuelle bemærkninger omkring din buskørsel
 • Du betaler for din leje af turistbus
 • Du bliver samlet op af turistbussen på det aftalte sted på det aftalte tidspunkt.Lej en bus med chauffør til en længere tur

Skal du ud på en længere bustur? Så kan du desværre ikke få tilbud på din buskørsel med det samme ved hjælp af vores prisberegner. Til gengæld tilbyder vi manuelt at indhente tilbud på din leje af turistbus for dig.

Vi kender alle de ca. 40 busselskaber, vi samarbejder med, og vi ved derfor, hvem der kan klare netop din buskørsel både bedst og billigst. Når du har udfyldt vores formular, og vi har modtaget din forespørgsel, sender vi den ud til de af vores vognmænd, vi finder kvalificerede til at håndtere turen. Herefter vil du inden for to døgn have tre skarpe tilbud på leje af turistbus liggende i din mail-indbakke.

Læs om busrejser.

Sådan indhenter vi tilbud på leje af turistbusser manuelt

 • Du udfylder vores formular/prisberegner
 • Vi indhenter tilbud på leje af turistbusser hos vores samarbejdspartnere
 • Du modtager tre uforpligtende tilbud på busleje i din indbakke
 • Du takker forhåbentlig ja til et af tilbuddene på leje af turistbus
 • Du bekræfter og betaler for din lejebus
 • I bliver afhentet af turistbussen – god tur!

Turistbusser til mange forskellige formål

En turistbus er en helt standard bustype, og du ser formentlig danske turistbusser køre rundt på vejene hver eneste dag. Det er ikke rutebusser, men de har ofte nogenlunde samme størrelse.

Turistbussen er en etplansbus med et hav af praktiske faciliteter om bord. Afhængigt af selskab og bus kan en turistbus indeholde både toiletter, køleskabe, kaffemaskiner, tv-skærme, wi-fi og meget andet. Har du særlige ønsker til faciliteterne i netop din turistbus, skal du blot lade os det vide, så vil vi forsøge at finde frem til en lejebus med disse faciliteter.

En turistbus kan transportere jer rundt i både ind- og udland i alle døgnets 24 timer. Der er altså nærmest ingen grænser for, hvad man kan bruge en turistbus til, og den kan bestemt klare langt mere end blot turistkørsel.

Vælg en turistbus, fordi:

 • det er en alsidig bustype
 • der er plads til op til 55 mennesker i en turistbus
 • en turistbus kan byde på mange forskellige faciliteter
 • turistbusser kan køre i både ind- og udland.

Leje af turistbus som forening, institution eller virksomhed

Vi modtager forespørgsler på leje af turistbusser fra privatpersoner såvel som foreningerinstitutioner og virksomheder. Det skyldes, at turistbussen er en alsidig bustype, som i mange forskellige tilfælde matcher behovene inden for buskørsel.

Da foreninger typisk har brug for en større lejebus, er turistbussen her det oplagte valg. Er I for eksempel en sportsklub, der skal til stævne eller kamp enten i ind- eller udland, er turistbussen det mest oplagte valg for jer, hvis I nemt vil klare transporten. I forbindelse med en firmatur eller en udflugt med skolen eller universitetet er en turistbus ligeledes et godt valg.

Vi samarbejder med flere selskaber, der udlejer busser i Danmark, som i deres kommuner er godkendte til kørsel for institutioner såsom børnehaver. Disse busselskaber er det foretrukne valg, fordi de ligger i toppen af sikkerhedsskalaen og gang på gang har leveret en god oplevelse inden for buskørsel.

Anmeldelser fra Trustpilot

Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk