Se straks priser på busleje med chauffør

Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber landet over. Dermed har vi mulighed for nemt at indhente en god pris på en god bustur for dig. Med vores prisberegner kan du i løbet af få øjeblikke finde prisen på kortere ture. Er din tur af længere varighed, indhenter vi tilbud for dig manuelt. Dermed sparer du dig selv for en masse tid og besvær – og tilmed penge.

SE PRISER

Busleje til foreninger

Når foreninger har brug for en transportløsning, falder valget ofte på busleje. Det skyldes, at det er både nemt og billigt. Hos 3bustilbud.dk samarbejder vi med en lang række forskellige busselskaber over hele landet, og derfor kan I med garanti få nogle gode priser, hvis I lader os om at indhente jeres tilbud for jer.

I får de helt samme priser igennem os, som hvis I selv gik direkte til busselskaberne, og dermed sparer I altså blot jer selv for alt besværet. Vi tager ganske enkelt ikke noget for vores service, og derfor kan I roligt overlade arbejdet til os.

Busleje til alverdens forskellige klubber

Der findes et væld af forskellige klubber og foreninger rundt omkring i Danmark. Hver især er de et samlingspunkt for forskellige mennesker. Derfor er der også ofte brug for kollektive transportløsninger, og det kan for eksempel klares ved at leje en bus. Skal I eksempelvis på spejderlejr, til fodboldstævne eller til gymnastikopvisning, er det en nem og smart løsning. Så kan I nemlig alle sammen køre samlet, I kan starte hyggen allerede i bussen, og I er tilmed fri for at skulle mobilisere en masse forskellige biler.

Vi kan hjælpe jer med at leje busser i alle størrelser, så uanset hvor mange I skal afsted sammen, kan vi finde en løsning. Er I under 20 personer, kan I nøjes med at leje en minibus. Ellers kan vi naturligvis også finde både almindelige busser og dobbeltdækkere.

Busleje til ethvert behov

De fleste klubber og foreninger vælger at leje budgetbusser igennem os. Det er den billigste løsning, og det er ofte dette, man som forening er ude efter. Budgetbusserne er naturligvis rene og pæne samt helt igennem sikre at køre i, der er bare ikke noget ”ud over det sædvanlige” i disse busser. Vil I have en lidt mere luksuriøs mulighed, kan I også vælge at leje en standardbus.

Denne type bus er værd at kigge nærmere på, hvis I skal på en længere tur – eksempelvis til udlandet. Strækker jeres tur sig samlet set over mere end ti timer, vil vi indhente tilbud for jer manuelt. Så modtager I de uforpligtende tilbud inden for 48 timer og kan derefter takke ja eller nej.

Strækker jeres tur – inklusiv returkørsel for bussen – sig derimod over mindre end ti timer, vil I kunne få en pris og tilmed betale med det samme ved at benytte jer af vores prisberegner.

Generelt gælder det, at vi kan imødekomme mange forskellige behov, krav og ønsker her hos 3bustilbud.dk. Derfor må I heller ikke tøve med at lade os vide, hvis I har nogle særlige ønsker i forhold til jeres busleje som forening. Angiv blot jeres behov i jeres forespørgsel, så skal vi nok gøre alt, hvad vi kan, for at skræddersy den perfekte løsning for jer.

SE PRISER
Anmeldelser fra Trustpilot
Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk