Se strakspriser på Danmarks busportal No. 1

Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber landet over. Dermed har vi mulighed for nemt at indhente en god pris på en god bustur for dig. Med vores prisberegner kan du i løbet af få øjeblikke finde prisen på kortere ture. Er din tur af længere varighed, indhenter vi tilbud for dig manuelt. Dermed sparer du dig selv for en masse tid og besvær – og tilmed penge.

SE PRISER

Glemte ting i bussen

Har du været på en bustur, som blev bestilt hos os? Har du glemt din mobiltelefon, din jakke eller din taske? Så skal vi nok gøre vores bedste for at hjælpe dig med at få dine ejendele tilbage.

Har du glemt noget i en bus, der er blevet bestilt hos os, ser vi gerne, at du sender os en mail om det. I den skal du naturligvis skrive, hvad du har glemt, samt på hvilken bustur du har glemt det. Jo flere detaljer du giver os i første omgang, desto nemmere bliver det for os at finde frem til det glemte. Vi står bag mange busture hver eneste dag, og derfor er vi også nødt til at have noget konkret at gå ud fra, hvis vi nemt skal kunne finde frem til dine glemte ting.

For at vi hurtigt får lokaliseret dine ejendele, vil vi meget gerne høre fra dig inden for 48 timer, efter at busturen er afsluttet. På den måde har vi de bedste forudsætninger for at lokalisere din glemte jakke, sweater eller træningstaske.

Udlevering ved busselskabet

Da vi samarbejder med en lang række forskellige busselskaber, er du nødt til at afhente glemte ting ved det busselskab, der har stået for din bustur. Du kan altså ikke afhente glemte sager hos os, da vi ikke har noget med busserne at gøre. Vi står blot for formidlingen og for at indhente tilbud til dig.

Vi skal imidlertid nok stå for kontakten mellem dig og det selskab, der har stået for din tur. Når du skriver til os, tager vi altså forespørgslen med videre til det busselskab, der har kørt ruten. Har de fundet dine ejendele, giver vi dig besked om det, og efterfølgende kan du så afhente sagerne hos busselskabet.

Sådan får du dine glemte sager

Har du glemt noget i en bus, som vi har stået for udlejningen af, gør du altså følgende:

  1. Skriv til os på mail, senest 48 timer efter turen er afsluttet.
  2. Giv os detaljer om både det glemte og selve busturen.
  3. Afvent svar fra os. Vi kontakter busselskabet.
  4. Afhent dine glemte ting direkte hos busselskabet.
  5. Afvent svar fra os. Vi kontakter busselskabet.
  6. Afhent dine glemte ting direkte hos busselskabet.

Anmeldelser fra Trustpilot

Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk