I øjeblikket er vi fire ansatte i firmaet, som alle hjælper til omkring målet om at finde dig den perfekte busleje.

Læs mere om os og virksomheden nedenfor.

3bustilbud.dk som virksomhed samt vores mission, vision og værdier

3bustilbud.dk er en online serviceportal, der hjælper dig med at finde den helt perfekte busleje. Dette indebærer ikke kun pris, men også faktorer som valg af bustype og busstandard. Vi har en bred vifte af forskellige typer busser samt standarder, hvilket betyder, at vi har busser til enhver kunde uafhængig af formål eller budget.

MISSIONEN

For 3bustilbud.dk er at formidle busleje til jer kunder med personlig betjening hele vejen igennem processen. Dette betyder, at I ikke er på egen hånd med en eller anden prisberegner eller lignende. Vi ligger en dyd i altid at sørge for vores kunder går tilfreds og glad til og fra deres bustur. Så er vi nemlig også glade og tilfredse.

VISIONEN

For virksomheden er at blive den førende online portal til at formidle busleje i både ind og udland, men på samme tid altid have vores mission som fokus ved at holde fast i den personlige service, vi yder til kunderne. Helt gratis!

VÆRDIERNE

Hos os er at være ambitiøse og passioneret i det vi gør, og at leve i overbevisningen om, at overlæggeren aldrig kan sættes for højt.

Daniel Jensen

Daniel er stifter og ejer af virksomheden, og står hovedsageligt for at snakke med samarbejdspartnere, markedsføre os diverse steder online og derudover også for salg og it. Hvis du som busselskab ønsker at samarbejde med os, er du velkommen til at kontakte både Daniel og Rikke for en snak omkring dette.

  drj@3bustilbud.dk
  +45 42 62 77 43

Rikke Kjems

Rikke står for den daglige drift af virksomheden, hvilket blandt andet indebærer kontakten mellem os og jer kunder samt samarbejdspartnere, og derudover tager hun sig også af bogholderiet i firmaet. Det er i langt de fleste tilfælde netop Rikke, som du vil komme i kontakt med, hvis du forespørger busleje igennem os.

  info@3bustilbud.dk
  +45 51 95 98 40

Jonas Larsen

Jonas arbejder deltid hos os i hans sabbatår efter at have færdiggjort sin Højere Handelseksamen, og står hovedsageligt for tekstforfatningen til hjemmesiden. Derudover står Jonas også for en mindre del af kundekontakten, og er altid til rådighed, hvis der opstår it-problemer eller lignende.

  jl@3bustilbud.dk
  +45 27 12 00 63

Jonas Lund

Jonas står udelukkende for at markedsføre 3bustilbud.dk online, så vi er sikre på, jer kunder kan finde os, når I mangler os. Dette indebærer hovedsageligt Google Adwords, hvor han dagligt sidder, og optimerer samt forbedre de eksisterende kampagner.