Se straks priser på busleje med chauffør

Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber landet over. Dermed har vi mulighed for nemt at indhente en god pris på en god bustur for dig. Med vores prisberegner kan du i løbet af få øjeblikke finde prisen på kortere ture. Er din tur af længere varighed, indhenter vi tilbud for dig manuelt. Dermed sparer du dig selv for en masse tid og besvær – og tilmed penge.

SE PRISER

Leje af koncertbus

Lad festen begynde med det samme når i lejer en koncertbus

Skal I en større gruppe afsted til koncert sammen? Så kan det ofte godt betale sig at overveje mulighederne for at leje en koncertbus. På den måde kan I alle køre sammen, I behøver ikke at bekymre jer om parkering, og I kan tilmed starte festen allerede på vejen til spillestedet.Der er altså mange gode grunde til at vælge at leje en koncertbus, og tilmed behøver det ikke at være dyrt. Faktisk er vi i stand til at indhente nogle rigtig gode tilbud til dig. Det skyldes, at vi samarbejder med en lang række forskellige busselskaber fordelt over hele landet.

Strækker din bustur sig over maksimalt ti timer, kan du benytte dig af vores prisberegner. Bruger du denne, kan du tilmed betale buslejen med det samme – nemt og ligetil. Det skal dog nævnes, at bussen skal kunne nå tilbage til sit udgangspunkt inden for de ti timer.Hvis ikke dette kan lade sig gøre, vil vi manuelt indhente tilbud for dig. Så har du dine uforpligtende bustilbud i din indbakke inden for blot 48 timer. Uanset hvor lang din tur er, kan du altså få din pris ganske hurtigt.

Vi skræddersyr løsning til jer

Vi kan hjælpe med leje af koncertbus til grupper i alle størrelser. Er I under 20, vil I kunne nøjes med at leje en minibus til at køre jer. Ellers kan vi naturligvis også klare almindelige busser og sågar dobbeltdækkere.

Vi skræddersyr altid løsningen, så den passer til jeres præferencer, når I lejer en koncertbus igennem os. Vil I således eksempelvis gerne have, at man må spille høj musik i bussen, eller at der står kolde øl klar til jer allerede ved opsamlingen? Så fortæl os det blot, når I sender jeres forespørgsel afsted. Så skal vi nok gøre alt, hvad vi kan for at imødekomme disse ønsker, så I får den perfekt tur med jeres koncertbus.

Lej din koncertbus her – nemt og hurtigt

Ved at leje din koncertbus igennem os, sparer du dig selv for en hel del besvær og tid. Vi kan tilbyde dig de helt samme priser, som hvis du selv kontaktede busselskaberne, vi står blot for al kontakten. Dermed kan du vide dig sikker på, at du får en god pris, når du vælger at leje din koncertbus igennem os. Samtidig går vi naturligvis ikke på kompromis med det høje serviceniveau.

Uanset om I skal til koncert i Ceres Park & Arena, Jyske Bank BOXEN, Telia Parken eller et helt fjerde sted, kan vi stå for at køre jer – og hente jer igen, hvis der er behov for det. Vi kan tilmed arrangere udenlandsture , så skal I for eksempel til koncert i Hamborg, kan I ligeledes leje jeres koncertbus igennem os.

SE PRISER
Anmeldelser fra Trustpilot
Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk