Koncertbusser: Lad festen starte allerede på vej til koncerten

Skal I en større gruppe afsted til koncert sammen? Så kan det ofte godt betale sig at overveje mulighederne for at leje en koncertbus. På den måde kan I alle køre sammen, I behøver ikke at bekymre jer om parkering, og I kan tilmed starte festen allerede på vejen til spillestedet.

Der er altså mange gode grunde til at vælge at leje en koncertbus, og tilmed behøver det ikke at være dyrt. Faktisk er vi i stand til at indhente nogle rigtig gode tilbud til dig. Det skyldes, at vi samarbejder med en lang række forskellige busselskaber fordelt over hele landet.

Derfor skal du leje din bus til koncert her hos 3bustilbud

 • Du får den samme pris hos os, som du gør hos busselskaberne selv.
 • Det er nemt og helt ligetil at leje en bus her på siden.
 • Ved at leje en bus kan I starte hyggen allerede på vej til koncertstedet.
 • Med en koncertbus med chauffør behøver I ikke at forholde jer til vejvisning eller parkering.

Find prisen på din musikrejse på under et minut

Strækker din bustur sig over maksimalt 10 timer, kan du benytte dig af vores prisberegner. Bruger du denne, kan du tilmed betale buslejen med det samme – nemt og ligetil. Det skal dog nævnes, at bussen skal kunne nå tilbage til sit udgangspunkt inden for de ti timer.

Er du interesseret i for eksempel at leje en bus til Grøn Koncert i Århus, kan du altså finde prisen ved hjælp af vores prisberegner. Det samme gælder, hvis du skal til og fra en koncert i for eksempel Herning, og jeres udgangspunkt er Århus eller en anden relativt nærliggende by.

Sådan benytter du vores prisberegner til at finde prisen på din koncertbus

 • Udfyld informationer omkring din tur – herunder antal passagerer og destination.
 • Vælg imellem busstandarderne budgetbus, standardbus, VIP-bus og partybus.
 • Tilføj via-punkter, hvis der er sådanne på ruten.
 • Vælg et af de tilbud på koncertkørsel, du bliver præsenteret for.
 • Udfyld dine kontaktinformationer og eventuelle særlige ønsker til din koncertkørsel.
 • Book og betal din musikrejse.
 • Vent på, at koncertdagen oprinder, og I bliver hentet. God fornøjelse!

Vi indhenter manuelt tilbud på længerevarende musikrejser

Hvis ikke bussen kan nå tilbage til sit udgangspunkt inden for ti timer, kan du desværre ikke benytte dig af vores prisberegner. Så indhenter vi i stedet manuelt tilbud på koncertkørsel hos vores forskellige samarbejdspartnere. Denne løsning er for eksempel relevant, når der er tale om musikrejser til Tyskland eller andre steder i udlandet.

Når vi indhenter tilbud på din koncertbus manuelt, kan du forvente at have tre uforpligtende bustilbud i din mailindbakke inden for 48 timer. Det er altså fortsat nemt og hurtigt at leje en koncertbus igennem os.

Sådan foregår det, når vi indhenter tilbud på musikrejser manuelt

 • Du udfylder formularen her på siden.
 • Vi indhenter tilbud på musikrejsen hos vores samarbejdspartnere.
 • Du modtager 3 uforpligtende tilbud på leje af koncertbus.
 • Forhåbentlig takker du ja til et af tilbuddene.
 • Du bekræfter og booker din koncertbus.
 • I bliver samlet op, når det er tid til at drage på musikrejse.

Vi skræddersyr jeres musikrejse til jer

Vi kan hjælpe med leje af koncertbus til grupper i alle størrelser. Er I under 20, vil I kunne nøjes med at leje en minibus til at køre jer. Ellers kan vi naturligvis også klare almindelige busser og sågar dobbeltdækkere.

Vi skræddersyr altid løsningen, så den passer til jeres præferencer, når I lejer en koncertbus igennem os. Vil I således eksempelvis gerne have, at man må spille høj musik i bussen, eller at der står kolde øl klar til jer allerede ved opsamlingen? Så fortæl os det blot, når I sender jeres forespørgsel afsted. Så skal vi nok gøre alt, hvad vi kan for at imødekomme disse ønsker, så I får den perfekte tur med jeres koncertbus.

Vi tilbyder udlejning af følgende bustyper:

Lej din koncertbus her – nemt og hurtigt

Ved at leje din koncertbus igennem os, sparer du dig selv for en hel del besvær og tid. Vi kan tilbyde dig de helt samme priser, som hvis du selv kontaktede busselskaberne, vi står blot for al kontakten. Dermed kan du vide dig sikker på, at du får en god pris, når du vælger at leje din koncertbus igennem os. Samtidig går vi naturligvis ikke på kompromis med det høje serviceniveau.

Uanset om I skal til koncert i Ceres Park & Arena, Jyske Bank Boxen, Telia Parken eller et helt fjerde sted, kan vi stå for at køre jer – og hente jer igen, hvis der er behov for det. Vi kan tilmed arrangere udenlandsture, så skal I for eksempel til koncert i Hamborg, kan I ligeledes leje jeres koncertbus igennem os.

Anmeldelser fra Trustpilot
Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk