Lej en bus til større grupper

Er I en større gruppe mennesker, der skal planlægge transport? Eksempelvis til skiferie, studietur, festival eller firmaudflugt? Så lej en bus, og gør det så billigt som muligt for jer selv. Jo flere I er, desto billigere bliver det for jer at leje en bus, så det kan godt betale sig at samle en god flok.

Du gør buslejen billigst muligt ved at:

 • Samle så mange passagerer som muligt.
 • Planlægge din bustur i god tid.
 • Undgå kørsel om natten.
 • Stoppe ved grænsebutikkerne ved udlandskørsel.

Vil du have flere gode råd til, hvordan du planlægger den bedste og billigste bustur, kan du finde dem her.

Busleje er en både nem og billig løsning

Ud over busleje som regel er en billig løsning, når man skal en større gruppe afsted sammen, så er det også dejligt nemt. Så er man nemlig fri for at skulle koordinere biler, der er god plads til bagage, og man har en chauffør, som sørger for, at man kommer godt frem. Du skal blot læne dig tilbage og nyde turen og det gode selskab.

Du kan leje en bus til mange forskellige formål. Lej blandt andet en bus til:

Sådan beregnes prisen på en turistbus med plads op til 64 personer

Uanset hvilke behov i måtte have, sørger vi altid for at finde den rette løsning for jer. Som et eksempel har vi sammenlignet vores samarbejdspartneres priser på turistbusser med chauffør med plads op til 64 personer, og vi er kommet frem til en gennemsnitspris på 840 kr. i timen for dig som kunde - alt efter hvor du befinder dig i landet. Forskellige varighed af ture kunne for eksempel se sådan her ud for dig som kunde:

Generelt I hele Danmark

*Der kan være forskellige faktorer der har indflydelse på prisen. Læs mere om det her.

Vi har hos 3bustilbud mange forskellige samarbejdspartnere, som gør, at vi kan dække buskørsel i hele landet. Priserne kan derfor også variere hos os, alt efter hvor du befinder dig i landet. Priserne kan variere alt efter bussens stand, størrelsen på bussen, ledighed af busser, og hvis i skal køres over Storebæltsbroen eller Øresundsbroen. Vi har herunder prøvet at give dig et indblik i de forskellige priser på leje af turistbus, hvis din startdestination enten er i Jylland eller på Sjælland


Jylland og Fyn

*Der kan være forskellige faktorer der har indflydelse på prisen. Læs mere om det her.


Sjælland og Falster

*Der kan være forskellige faktorer der har indflydelse på prisen. Læs mere om det her.

Busudlejning gjort nemt

For mange kan det virke som en lidt uoverskuelig opgave at skulle leje en bus. Hos de fleste busselskaber er man nødt til at ringe til dem for at få et tilbud på sin tur. Vil man gerne have busturen så billigt som muligt, kræver det altså, at man ringer til flere forskellige selskaber for at få den bedst mulige pris. Det kan naturligvis komme til at tage lang tid, og det er rent ud sagt noget bøvl at skulle holde styr på tilbud fra mange forskellige selskaber.

Alt dette postyr er du ude over, når du vælger at indhente dine tilbud på busleje hos os. Vores mål er nemlig at gøre det at leje en bus til en smal sag. Derfor kan du hos os indsende din forespørgsel på din tur, hvorefter vi indsamler tilbud for dig. Kort sagt sparer vi dig for alt besværet, så du kan bruge din tid på at planlægge turen i stedet for på at ringe til diverse busselskaber.

Sådan fungerer 3bustilbud.dk

Hos 3bustilbud.dk samarbejder vi med cirka 40 forskellige busselskaber. Det betyder, at vi kan indhente nogle rigtig gode tilbud på leje af bus. Vi kan tilmed tilpasse busturen, således at den kommer til at leve op til dine forventninger, ønsker og krav. Er du interesseret i at leje en bus til en kortere tur? Så kan du benytte dig af vores prisberegner og få en øjeblikkelig pris på din tur. Du kan få en pris med det samme på alle busture, der – inklusiv bussens returkørsel – strækker sig over maksimalt ti timer.

Er der tale om en længere bustur, vil vi indhente tilbuddene til dig manuelt. Når du sender din forespørgsel afsted, vil vi således kontakte de busselskaber, der er relevante i forhold til at varetage netop din opgave. Inden for 48 timer vil du modtage 3 helt uforpligtende tilbud på din bustur. Det er altså en ganske nem måde at leje en bus på.


Få tilbud på din busleje med det samme

Hvis du skal ud på en kortere tur, kan du finde tilbud på din busleje med det samme ved hjælp af vores prisberegner. Det fungerer således:

 1. Du indtaster afhentningssted og -tid samt antal passagerer og destination.
 2. Du vælger eventuelle via-punkter.
 3. Du vælger imellem bustyperne standardbus, VIP-bus, budgetbus og partybus.
 4. Du får vist tilbud fra forskellige busselskaber.
 5. Du vælger (forhåbentlig) et tilbud.
 6. Du indtaster dine kontaktoplysninger og eventuelle bemærkninger.
 7. Du bekræfter og betaler din bustur.
 8. Du bliver afhentet på det aftalte sted på det aftalte tidspunkt.

God og billig udlejning af busser

Vi har grundlæggende to mål hos 3bustilbud.dk. For det første vil vi gerne hjælpe dig med at finde den absolut billigste bustur. For det andet vil vi gerne sikre os, at du får en virkelig god bustur. Derfor er vores samarbejdspartnere også nøje udvalgte med henblik på den gode service.

At din bustur skal være god, betyder også, at du endelig ikke må holde dig tilbage, hvis du har nogle særlige ønsker eller behov. Vi går gerne den ekstra mil for at tilrettelægge din bustur, således at den bliver helt perfekt, og uanset hvad du har i tankerne, skal du derfor blot sige til.

Vi kan blandt andet:

 • Sørge for kolde drikkevarer i bussen.
 • Stoppe undervejs på ruten ved diverse attraktioner.
 • Servere morgenmad eller frokost i bussen.

Vi skræddersyr buslejen til jer

Når du sender din forespørgsel på busleje afsted, må du hellere end gerne angive, hvis du har nogle specielle ønsker. Det kunne for eksempel være præferencer i forhold til bussens indretning, ønsker til ruten eller en forespørgsel om at stoppe undervejs for at samle nogle personer op. Hvad end det måtte være, skal vi nok gøre vores ypperste for at imødekomme dine ønsker.

Desuden gælder det, at jo mere specifik du er i din forespørgsel, desto nemmere bliver det for os at finde den helt rette løsning til dig. Hold dig derfor ikke tilbage i forhold til særlige ønsker, når du udfylder formularen for at indhente tilbud på busleje. Har du nogle spørgsmål, vil vi selvfølgelig også meget gerne besvare disse – tøv derfor ikke med at kontakte os. Hos 3bustilbud.dk får du:

 • Skræddersyet busleje tilpasset dine ønsker.
 • Billig leje af din bus – uanset bustypen.
 • Personlig service og rådgivning.

Busleje til ethvert formål

Her hos 3bustilbud.dk sørger vi for billig busleje til mange forskellige formål. Hvad end der er tale om en tur til et eller andet sted i Danmark, eller turen skal gå til udlandet, kan vi hjælpe med at finde den helt rette busløsning. Vi kan desuden sørge for leje af mange forskellige typer af busser. Vil du have den absolut billigste bustur, finder vi det til dig, men vi kan også indhente tilbud på luksuriøse busser. Uanset jeres behov og ønsker, kan vi altså finde frem til den løsning, der giver allerbedst mening for lige netop jer.

Er I eksempelvis en større gruppe, der skal køres på festival, og som ikke har de store krav til selve busturen? Så lej en billig bus – det er sandsynligvis en langt mere økonomisk løsning end at skulle sørge for transport hver for sig. Er det derimod til brylluppet, der er brug for buskørsel, er kravene til bussen typisk lidt anderledes. Så finder vi i stedet frem til en mere luksuriøs busløsning, så brylluppet bliver helt perfekt fra ende til anden. Er du i tvivl om, hvilken bustype du skal vælge, må du naturligvis meget gerne kontakte os. Vi har mange års erfaring med busleje, så vi kan helt sikkert også guide dig til en god løsning.


Busleje er nemt, billigt og bekvemt

Der er mange gode grunde til at leje en bus, hvis man er flere mennesker, der har brug for transport til den samme destination eller begivenhed. Vi klarer busudlejning til mange forskellige formål, til grupper i alle størrelser og til alverdens forskellige destinationer. Uanset hvad du har i tankerne, kan vi hjælpe dig. At leje en bus er en billig og nem løsning i forhold til at klare en transportudfordring, så kig endelig nærmere på de mange muligheder for busleje her på siden. Når du lejer en bus igennem 3bustilbud.dk, er chaufførens løn altid inkluderet i tilbuddet. Det vil sige, at du og dit selskab blot kan læne jer tilbage og nyde turen. På den måde starter den gode tur og oplevelse allerede i bussen fremfor når I når frem til jeres destination. Det er endnu en god grund til at leje din bus igennem 3bustilbud.dk.

Anmeldelser fra Trustpilot
Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk