Se straks priser på busleje med chauffør

Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber landet over. Dermed har vi mulighed for nemt at indhente en god pris på en god bustur for dig. Med vores prisberegner kan du i løbet af få øjeblikke finde prisen på kortere ture. Er din tur af længere varighed, indhenter vi tilbud for dig manuelt. Dermed sparer du dig selv for en masse tid og besvær – og tilmed penge.

SE PRISER

Lej en bus i Aarhus

Der kan være mange forskellige grunde til, at man har brug for at leje en bus i Aarhus. Måske er I en skoleklasse, der skal på besøg på Aros eller i Den Gamle By. Måske skal I en større gruppe til fodbold eller til koncert i Ceres Park & Arena. Det kan også være, I skal fra Aarhus til Billund Lufthavn eller Kastrup Lufthavn, hvorfra turen går videre.

Uanset hvorfor I har brug for busudlejning i Aarhus, kan vi være behjælpelige med at finde den helt rette løsning. Vi går gerne langt for at imødekomme særlige præferencer og ønsker, og derfor skal du endelig også blot lade os det vide, hvis I har nogle konkrete krav eller behov i forhold til jeres bustur. Når du udfylder formularen her på siden, skal du blot skrive – gerne så detaljeret som muligt – hvad I har af ønsker.

Er der eksempelvis tale om koncertkørsel, hvorfor I gerne vil have, at der står øl klar i bussen allerede ved opsamlingen, klarer vi den. Vil I gerne gøre et stop på vejen til eller fra Aarhus for for at spise frokost, er det selvfølgelig heller ikke noget problem. Kort sagt skræddersyr vi en løsning, der matcher lige netop jeres krav og ønsker.

Læs om en god historie: Løbere fra Esbjerg Atletik

Busleje i Aarhus gjort nemt og enkelt

Grundlæggende er tanken bag 3bustilbud.dk, at det skal være nemt og ligetil at leje en bus i Aarhus eller et andet sted i Danmark. For mange kan det nemlig godt virke som en uoverskuelig opgave at skulle arrangere transport for en større gruppe mennesker. Det vil vi gerne være med til at lave om på.

Derfor kan du blot overlade det hårde arbejde til os. Du bliver dermed fri for selv at skulle kontakte diverse busselskaber for at indhente flere bustilbud, for vi gør det gerne for dig. Når du sender din forespørgsel afsted, vurderer vi, hvilke af vores samarbejdspartnere der kan varetage netop din opgave. Vi sender så forespørgslen videre til disse og modtager dine tilbud. Dem kan du derefter takke ja eller nej til, for de er naturligvis ganske uforpligtende.

Lej en bus med chauffør i Aarhus

Når du lejer en bus i Aarhus gennem os, vil lønnen til en chauffør altid være inkluderet i prisen. Det betyder, at I blot kan læne jer tilbage og nyde turen, alt imens chaufføren sørger for at få jer sikkert frem til jeres destination.

Vi samarbejder naturligvis kun med kompetente og pålidelige busselskaber, som kan give jer en rigtig god tur. Det skal nemlig ikke blot være en billig løsning at leje en bus gennem os – det skal også være en god løsning.

Vil du have billig, god og pålidelig busleje i Aarhus? Så kontakt os allerede i dag for at indhente dine 3 uforpligtende tilbud.

SE PRISER

Anmeldelser fra Trustpilot

Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk