Se straks priser på busleje med chauffør

Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber landet over. Dermed har vi mulighed for nemt at indhente en god pris på en god bustur for dig. Med vores prisberegner kan du i løbet af få øjeblikke finde prisen på kortere ture. Er din tur af længere varighed, indhenter vi tilbud for dig manuelt. Dermed sparer du dig selv for en masse tid og besvær – og tilmed penge.

SE PRISER

Lej en bus til Djurs Sommerland

Så snart I er en lidt større flok mennesker, der skal til Djurs Sommerland sammen, bør I overveje at leje en bus. Transportprisen pr. person er som regel væsentligt lavere på denne måde, end den ville være, hvis I skulle køre i flere forskellige biler til forlystelsesparken. Dertil kommer, at det er mere miljøvenligt at køre samlet i en bus, end det er at køre hver for sig. Når I lejer en bus til Djurs Sommerland, er løn til chaufføren altid medregnet i prisen. Denne er den samme, uanset om vedkommende skal køre en minibus, en almindelig bus eller en dobbeltdækker. Derfor gælder det også, at jo flere I skal afsted, des billigere bliver buslejen pr. person. Har I mulighed for at samle en større gruppe, kan I derfor med fordel gøre dét og så splitte transportudgifterne.

Hos 3bustilbud.dk er vi specialister i busleje, og vi kan derfor helt sikkert også hjælpe netop dig med at finde frem til den absolut bedste og absolut billigste løsning, når I skal til Djurs Sommerland. Vi samarbejder med en lang række busselskaber over hele landet, og det giver os mulighed for at indhente nogle særligt gode tilbud på busleje. Dertil kommer, at vi har mange års erfaring med busleje, hvorfor vi også ved, hvilke busselskaber der kan imødekomme hvilke behov – til den bedste pris.

Vi tager ikke noget for vores service, og det vil sige, at du betaler det samme, når du bestiller din bus igennem os, som du ville gøre, hvis du gik direkte til busselskaberne selv. Du sparer altså kort sagt bare dig selv for alt besværet ved at overlade din busleje til os.

Find prisen på din busleje på et øjeblik

Hvis ikke du er vant til at leje busser, kan det godt virke som lidt af en uoverskuelig opgave at skulle finde rundt i de mange forskellige muligheder. Dette vil vi gerne gøre nemmere for dig, og netop derfor har vi udviklet en prisberegner, som kan give dig prisen på din busleje øjeblikkeligt. Du vil således få vist de forskellige busselskabers priser på din tur som en overskuelig liste, hvorefter du nemt og hurtigt kan booke og betale din bus. I prisberegneren skal du indtaste informationer såsom afhentningssted og -tidspunkt samt ønsket bustype.

I visse tilfælde er det desværre ikke muligt at benytte vores prisberegner. Det gælder eksempelvis, hvis bussen samlet set kommer til at være i gang i mere end ti timer, eller hvis I skal mere end 80-90 mennesker afsted. Heldigvis kan du fortsat nemt og hurtigt få tilbud på din busleje igennem os. Vi kigger således blot manuelt på din henvendelse, hvorefter vi indhenter tilbud for dig hos de busselskaber, vi finder relevante. Inden for 48 timer vil du på mail modtage tre uforpligtende tilbud på leje af bus til Djurs Sommerland.

Læs om Hedensted Cykelklub

Uanset hvad der måtte være brug for i forhold til din busleje, kan vi altså klare den. Du får tilbuddene på din busleje ganske hurtigt, og du skal nærmest ikke røre en finger selv. Vi gør altså buslejen nemmere og mere overskuelig for dig – helt kvit og frit.

Busleje, som matcher alle dine behov og ønsker

Netop fordi vi samarbejder med mange forskellige busselskaber, kan du naturligvis også leje mange forskellige typer busser igennem os. Hvad end der er brug for en minibus eller en dobbeltdækker, kan vi klare den.

Ud over at du kan vælge imellem forskellige bustyper, når du booker din bus igennem os, kan du også tilpasse din busleje efter dine behov, krav og ønsker på mange andre måder. Vi vil nemlig ikke blot tilbyde dig billig og nem busleje, men vil også tilbyde dig busleje, som er noget ud over det sædvanlige. Derfor går vi også gerne langt for at sikre os, at din bustur til Djurs Sommerland til perfektion kommer til at leve op til dine høje forventninger.

Ønsker du eksempelvis, at vi sørger for morgenmad i bussen, eller at vi samler passagerer op flere forskellige steder? Så skal du blot angive det som en kommentar, når du sender din henvendelse afsted. Vi kan klare langt det meste, så du skal endelig ikke være bange for at stille krav til os – det gør vi også selv.

Busleje til Djurs Sommerland gjort nemt og enkelt

En dag i Djurs Sommerland skal gerne på alle måder være en god oplevelse. Derfor skal busturen til (og fra) forlystelsesparken naturligvis også gerne forløbe planmæssigt og behageligt. Det kan du være sikker på, at den gør, når du bestiller din bus igennem 3bustilbud.dk.

Vores mål er at gøre det nemmere og mere lige til for dig at leje den helt perfekte bus. Vi har mange års erfaring med netop busleje, og denne vil vi gerne lade dig komme til gode. Vi har samtidig også et ønske om at kunne tilbyde dig busleje til en god pris, og der er derfor også en økonomisk fordel i at overlade buslejen til os.

Selvom vi har fokus på lave priser på busleje, går vi naturligvis aldrig på kompromis med vores høje serviceniveau. Vi vil skabe gode oplevelser med busleje, og vi ønsker ikke blot, at busturen bliver en praktisk foranstaltning, men at den også kommer til at bidrage positivt til den samlede helhedsoplevelse, når I eksempelvis skal i Djurs Sommerland. Vi samarbejder udelukkende med busselskaber, som ligesom os har et højt serviceniveau, og som gerne går langt for at sikre, at I får en helt igennem perfekt tur. Det er altså god busleje og god service til en god pris.

Prisberegner

Anmeldelser fra Trustpilot

Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk

Sikker persontransport med 3Bustilbud

Hos 3Bustilbud arbejder vi med sikker persontransport i forbindelse med corona og efter de guidelines, der er givet af Dansk Persontransport i al kørsel med turistbusser.