Se straks priser på busleje med chauffør

Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber landet over. Dermed har vi mulighed for nemt at indhente en god pris på en god bustur for dig. Med vores prisberegner kan du i løbet af få øjeblikke finde prisen på kortere ture. Er din tur af længere varighed, indhenter vi tilbud for dig manuelt. Dermed sparer du dig selv for en masse tid og besvær – og tilmed penge.

SE PRISER

Lej en bus til firmaarrangementer

Skal firmaet på udflugt? Så kan det være en fornuftig idé at overveje at leje en bus til formålet. Det er både nemt og bekvemt at køre samlet i bus til (og fra) jeres destination, og desuden er det en langt mere miljøvenlig løsning, end det er at køre i mange biler. Dertil kommer, at det som regel er mere økonomisk at køre samlet i bus, og at det desuden – afhængigt at firmaets størrelse – kan være svært at mobilisere nok biler til at køre samtlige ansatte. Der er altså mange gode grunde til at overveje at leje en bus til firmaarrangementet.

Her hos 3bustilbud.dk har vi specialiseret os i busleje, og vi har mange års erfaring på området. Derfor kan vi helt sikkert også være behjælpelige, hvis du har brug for at leje en bus til et firmaarrangement. Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber fordelt over hele landet, og det betyder, at vi kan imødekomme langt de fleste ønsker og behov.

Samtlige af vores samarbejdspartnere er naturligvis pålidelige og kompetente busselskaber, som, vi tror på, kan yde den gode service, vi selv vægter meget højt. Samtidig er sikkerheden naturligvis en topprioritet for alle vores samarbejdspartnere, for vi nægter at gå på kompromis på dette punkt. Du kan således ganske roligt leje en bus til firmaarrangementet igennem 3bustilbud.dk.

Find prisen på din busleje med det samme

Har du brug for at leje en bus i maksimalt ti timer, kan du benytte dig af vores automatiske prisberegner. Inden for de ti timer skal bussen kunne nå tilbage til sit udgangspunkt – med eller uden jer som passagerer. Som regel kan en bustur afvikles inden for ti timer, hvis der er tale om en dagstur.

I prisberegneren skal du indtaste en række forskellige informationer omkring din bustur. Det gælder for eksempel afhentningssted og -tidspunkt samt antal passagerer, der skal med. Ud fra de forskellige indtastede informationer vil prisberegneren kunne give dig tilbud fra de af vores samarbejdspartnere, som kan levere dét, du er på udkig efter. Du vil få vist dine forskellige busmuligheder på ganske overskuelig vis, hvorefter du blot skal tage stilling til, hvilket af tilbuddene der bedst matcher dine ønsker og behov. Herefter kan du booke og betale din busleje med det samme, så alt det praktiske er på plads. Alternativt kan du også vælge at få tilsendt en faktura eller at betale med dit firmas EAN-nummer.

Læs om Vores historie om Filmen Ninna

tre uforpligtende tilbud på længere ture

Kan hele dit firmas bustur ikke afvikles inden for ti timer, kan du desværre ikke benytte dig af vores prisberegner. Det gælder eksempelvis i tilfælde, hvor der er overnatning inkluderet i arrangementet, eller hvor I har lang transporttid og derfor ikke kan nå retur inden for de ti timer, bussen må være i gang i.

Heldigvis kan du naturligvis fortsat ganske hurtigt få prisen på din busleje igennem 3bustilbud.dk. Når der er tale om længerevarende ture, indhenter vi nemlig blot tilbud for dig manuelt, i stedet for at prisberegneren udregner dem for dig. Når du sender din forespørgsel afsted, kontakter vi således de busselskaber, vi finder relevante i forhold til dine ønsker og det konkrete arrangement. Inden for 48 timer vil du på mail modtage tre uforpligtende tilbud på din busleje. Vil du takke ja til et af disse, skal du blot lade os det vide, og så sørger vi for at få alle de praktiske detaljer på plads med busselskabet. Du skal altså knap nok røre en finger selv, og når først du har udfyldt formularen her på siden, står vi for resten.

Når du indhenter tilbud på leje af bus til firmaarrangementet igennem os, sparer du dig selv for en hel del tid og besvær. Frem for at du skal kontakte diverse busselskaber ét efter ét, klarer vi det for dig, så du blot skal forholde dig til de forskellige tilbud. Fordi vi har et tæt samarbejde med vores partnere og har mange års erfaring med busleje, kan vi skaffe gode priser på leje af busser, og du sparer derfor også gode penge ved at leje igennem os. Vi tager ikke noget for vores service, og det betyder, at du betaler det samme hos os, som du ville gøre, hvis du gik direkte til busselskaberne selv.

Skræddersy din bustur ned til mindste detalje

Hos 3bustilbud.dk kan du billigt leje en bus til firmaarrangementet. Vi vil imidlertid ikke blot kunne tilbyde dig billig busleje, men også virkelig god busleje. Vi vægter den personlige service meget højt, og vi går gerne den ekstra mil for at sikre os, at din bustur bliver helt perfekt. Netop derfor skal du bestemt heller ikke være bange for at stille krav til os – det gør vi også selv.

Har du nogle særlige ønsker eller krav til din busleje, skal du blot angive det, når du udfylder formularen her på siden. Det kunne eksempelvis være, hvis du gerne vil have, at vi sørger for kaffe eller andre drikkevarer i bussen. Måske er der behov for, at vi samler passagerer op flere forskellige steder på ruten, eller måske har I et ønske om at blive kørt rundt på lidt sightseeing i løbet af busturen. Uanset hvad der måtte gøre busturen helt perfekt, skal vi nok gøre vores ypperste for at imødekomme jeres ønsker.

Når du lejer en bus til firmaarrangementet igennem 3bustilbud.dk, får du gennemført busleje, som er tilpasset efter netop jeres arrangement og behov. Samtidig får du buslejen til en god pris, og du sparer dig selv for en masse bøvl og besvær. Kort sagt er der ikke andet end gode grunde til at overlade din busleje til os hos 3bustilbud.dk.

Lej en bus

Anmeldelser fra Trustpilot

Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk