Lej en bus til firmaarrangementer

Skal firmaet på udflugt? Så kan det være en fornuftig idé at overveje at leje en bus til formålet. Det er både nemt og bekvemt at køre samlet i bus til (og fra) jeres destination, og desuden er det en langt mere miljøvenlig løsning, end det er at køre i mange forskellige biler. Dertil kommer, at det som regel er mere økonomisk at køre samlet i bus, og at det desuden – afhængigt at firmaets størrelse – kan være svært at mobilisere nok biler til at køre samtlige ansatte. Der er altså mange gode grunde til at overveje at leje en bus til firmaarrangementet.


Derfor skal du leje en bus til firmaarrangementet

 • Busleje er en nem og billig transportløsning.
 • Det er langt mere miljøvenligt at køre samlet end i mange biler.
 • Når I kører i bus, kan I starte hyggen allerede undervejs til jeres destination.
 • Med en bus med chauffør behøver I ikke bekymre jer om vejvisning og parkering.

Hos 3bustilbud.dk vil vi gerne gøre buslejen let og ligetil for dig

Her hos 3bustilbud.dk har vi specialiseret os i busleje, og vi har mange års erfaring på området. Derfor kan vi helt sikkert også være behjælpelige, hvis du har brug for at leje en bus til et firmaarrangement. Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber fordelt over hele landet, og det betyder, at vi kan imødekomme langt de fleste ønsker og behov.

Samtlige af vores samarbejdspartnere er naturligvis pålidelige og kompetente busselskaber, somvi tror påkan yde den gode service, vi selv vægter meget højt. Samtidig er sikkerheden naturligvis en topprioritet for alle vores samarbejdspartnere, for vi nægter at gå på kompromis på dette punkt. Du kan således ganske roligt leje en bus til firmaarrangementet igennem 3bustilbud.dk.

Sådan udregnes prisen på en turistbus med plads op til 54 personer

Ligegyldigt hvilke behov i måtte have i forbindelse med jeres firmaarangement, så kan vi altid finde en løsning for jer. Vi sidder klar til at rådgive og guide jer igennem jeres næste leje af bus. Vi har for at gøre prisoversigten mere overskuelig, sammenlignet vores samarbejdspartners priser rundt omkring i landet, og vi er nået frem til en gennemsnitspris på 853 kr. i timen for at leje en turistbus. For at give et bedre indblik i priserne på turistbusser, har vi herunder givet et overblik over hvad timeprisen på busser kan være, og hvad en bestemt tur, som en dagstur eller en weekendtur ca. vil komme til at koste.

Generelt i hele Danmark

Varighed Beskrivelse Ca. Priser
Timepris Pr. Time Fra: 625,00 kr. – 1.100,00 kr.
Dagstur 1 dag (6 timer) Fra: 3.750,00 kr. – 6.600,00 kr.
Enkelttur 2 timer Fra: 1.250,00 kr. – 2.200,00 kr.
Weekendtur 3 dage Send en forespørgsel

*Der kan være forskellige faktorer der har indflydelse på prisen. Læs mere om det her.


Jylland og Fyn

Varighed Beskrivelse Pris
Timepris Pr. Time Fra: 625,00 kr. – 965,00 kr.
Dagstur 1 dag (6 timer) Fra: 3.750,00 kr. – 5.790,00 kr.
Enkelttur 2 timer Fra: 1.250,00 kr. – 1.930,00 kr.
Weekendtur 3 dage Send en forespørgsel

*Der kan være forskellige faktorer der har indflydelse på prisen. Læs mere om det her.


Sjælland og Falster

Varighed Beskrivelse Pris
Timepris Pr. Time Fra: 750,00 kr. – 1.100,00 kr.
Dagstur 1 dag (6 timer) Fra: 4.500,00 kr. – 6.600,00 kr.
Enkelttur 2 timer Fra: 1.500,00 kr. – 2.200,00 kr.
Weekendtur 3 dage Send en forespørgsel

*Der kan være forskellige faktorer der har indflydelse på prisen. Læs mere om det her.

Har i ikke behov for en turistbus, men kan nøjes med en minibus, så kan vi også sagtens klare dette for jer i forbindelse med jeres firmaarangement. Se mere om vores priser på minibusser her. Hvis behovet er større end en turistbus eller minibus, så kan vi også arrangere dette for jer. Se mere om vores priser på dobbeltdækkerbusser her.

Gode grunde til at leje bus igennem 3bustilbud.dk

 • Vi har mange års erfaring med busleje.
 • Du får skræddersyet busleje tilpasset dine behov, krav og ønsker.
 • Vi samarbejder med mange forskellige firmaer over hele landet.
 • Du får buslejen til en god pris igennem os.
 • Vi klarer alt besværet for dig, så du kan fokusere på at planlægge din bustur.

Find prisen på din busleje med det samme

Har du brug for at leje en bus i maksimalt ti timer, kan du benytte dig af vores automatiske prisberegner. Inden for de ti timer skal bussen kunne nå tilbage til sit udgangspunkt – med eller uden jer som passagerer. Som regel kan en bustur afvikles inden for ti timer, hvis der er tale om en dagstur.

I prisberegneren skal du indtaste en række forskellige informationer omkring din bustur. Det gælder for eksempel afhentningssted og -tidspunkt samt antal passagerer, der skal med. Ud fra de forskellige indtastede informationer vil prisberegneren kunne give dig tilbud fra de af vores samarbejdspartnere, som kan levere dét, du er på udkig efter. Du vil få vist dine forskellige busmuligheder på ganske overskuelig vis, hvorefter du blot skal tage stilling til, hvilket af tilbuddene der bedst matcher dine ønsker og behov. Herefter kan du booke og betale din busleje med det samme, så alt det praktiske er på plads. Alternativt kan du også vælge at få tilsendt en faktura eller at betale med dit firmas EAN-nummer.

Således benytter du dig af vores prisberegner:

 • Du indtaster informationer om din tur i prisberegneren. Det gælder eksempelvis antal passagerer, afhentningssted og -dato.
 • Du vælger imellem vores forskellige bustyper under ”Busstandard”.
 • Har du særlige via-punkter i tankerne, angives disse.
 • Du får vist forskellige tilbud på din tur fra vores samarbejdspartnere.
 • Du vælger det bustilbud, der på bedste vis matcher dine ønsker og behov.
 • Du indtaster kontaktinformationer samt særlige bemærkninger, hvis du har sådanne.
 • Du betaler for din busleje og gennemfører din booking.
 • Du bliver afhentet af bussen på det aftalte sted på det aftalte tidspunkt.
 • God tur!

Få tre uforpligtende tilbud på længere ture

Kan hele dit firmas bustur ikke afvikles inden for ti timer, kan du desværre ikke benytte dig af vores prisberegner. Det gælder eksempelvis i tilfælde, hvor der er overnatning inkluderet i arrangementet, eller hvor I har lang transporttid og derfor ikke kan nå retur inden for de ti timer, bussen må være i gang i.
Heldigvis kan du naturligvis fortsat ganske hurtigt få prisen på din busleje igennem 3bustilbud.dk. Når der er tale om længerevarende ture, indhenter vi nemlig blot tilbud for dig manuelt, i stedet for at prisberegneren udregner dem for dig. Når du sender din forespørgsel afsted, kontakter vi således de busselskaber, vi finder relevante i forhold til dine ønsker og det konkrete arrangement. Inden for 48 timer vil du på mail modtage tre uforpligtende tilbud på din busleje. Vil du takke ja til et af disse, skal du blot lade os det vide, og så sørger vi for at få alle de praktiske detaljer på plads med busselskabet. Du skal altså knap nok røre en finger selv, og når først du har udfyldt formularen her på siden, står vi for resten.

Sådan indhenter vi tilbud for dig manuelt:

 • Du udfylder vores formular akkurat ligesom ved kortere ture.
 • Vi indhenter tilbud på din busleje hos de af vores samarbejdspartnere, vi finder relevante.
 • Du modtager 3 uforpligtende tilbud på buslejen pr. mail.
 • Du takker (forhåbentlig) ja til et af tilbuddene og bekræfter din booking.
 • Vi sørger for at få aftalen på plads med busselskabet, så du ikke skal gøre mere.
 • I bliver afhentet – god tur!

Spar dig selv en masse tid og besvær ved at overlade buslejen til os

Når du indhenter tilbud på leje af bus til firmaarrangementet igennem os, sparer du dig selv for en hel del tid og besvær. Frem for at du skal kontakte diverse busselskaber ét efter ét, klarer vi det for dig, så du blot skal forholde dig til de forskellige tilbud. Fordi vi har et tæt samarbejde med vores partnere og har mange års erfaring med busleje, kan vi skaffe gode priser på leje af busser, og du sparer derfor også gode penge ved at leje igennem os. Vi tager ikke noget for vores service, og det betyder, at du betaler det samme hos os, som du ville gøre, hvis du gik direkte til busselskaberne selv.

Vi kan være behjælpelige med leje af disse bustyper:


Skræddersy din bustur ned til mindste detalje

Hos 3bustilbud.dk kan du billigt leje en bus til firmaarrangementet. Vi vil imidlertid ikke blot kunne tilbyde dig billig busleje, men også virkelig god busleje. Vi vægter den personlige service meget højt, og vi går gerne den ekstra mil for at sikre os, at din bustur bliver helt perfekt. Netop derfor skal du bestemt heller ikke være bange for at stille krav til os – det gør vi også selv.

Har du nogle særlige ønsker eller krav til din busleje, skal du blot angive det, når du udfylder formularen her på siden. Det kunne eksempelvis være, hvis du gerne vil have, at vi sørger for kaffe eller andre drikkevarer i bussen. Måske er der behov for, at vi samler passagerer op flere forskellige steder på ruten, eller måske har I et ønske om at blive kørt rundt på lidt sightseeing i løbet af busturen. Uanset hvad der måtte gøre busturen helt perfekt, skal vi nok gøre vores ypperste for at imødekomme jeres ønsker.

Når du lejer en bus til firmaarrangementet igennem 3bustilbud.dk, får du gennemført busleje, som er tilpasset efter netop jeres arrangement og behov. Samtidig får du buslejen til en god pris, og du sparer dig selv for en masse bøvl og besvær. Kort sagt er der ikke andet end gode grunde til at overlade din busleje til os hos 3bustilbud.dk.

Anmeldelser fra Trustpilot

Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk