Se straks priser på busleje med chauffør

Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber landet over. Dermed har vi mulighed for nemt at indhente en god pris på en god bustur for dig. Med vores prisberegner kan du i løbet af få øjeblikke finde prisen på kortere ture. Er din tur af længere varighed, indhenter vi tilbud for dig manuelt. Dermed sparer du dig selv for en masse tid og besvær – og tilmed penge.

SE PRISER

Lej en bus til Holland

Hos 3bustilbud.dk er vi specialister i busleje. Vi kan derfor også være behjælpelige, hvis du har brug for at leje en bus til Holland eller et andet sted uden for Danmarks grænser.

Ved at leje en bus kan I klare transporten billigt, hvis I er en større gruppe mennesker, der skal afsted sammen. Det er typisk væsentligt billigere at køre i bus til Holland, end det er at køre i flere biler eller eksempelvis flyve. Dertil kommer, at det naturligvis er langt mere miljøvenligt at leje en bus, og der er således flere gode grunde til at vælge netop denne løsning.

Sådan fungerer 3bustilbud.dk

Hos 3bustilbud.dk har vi et ønske om at gøre det nemmere og mere lige til for dig at leje en bus. Vi har et tæt samarbejde med en lang række busselskaber, som vi har et dybdegående kendskab til. Det vil sige, at vi ved, lige akkurat hvem vi skal gå til i forskellige situationer. Derudover betyder vores tætte samarbejde med busselskaberne, at vi kan indhente nogle særligt gode tilbud på busleje for dig.

Når du sender din forespørgsel afsted, gennemgår vi dine ønsker til din busrejse, hvorefter vi kontakter de af vores samarbejdspartnere, vi finder relevante. Vi indhenter tilbud fra disse, og inden for 48 timer modtager du tre uforpligtende tilbud på mail. Vil du acceptere et af tilbuddene, skal du blot give os besked, og så sørger vi for at få alt det praktiske på plads med busselskabet.

Du betaler ingenting for vores service, men kan derimod spare mange penge ved at benytte vores erfaring, kontakter og ekspertise. Samtidig kan du spare dig selv for meget tid og besvær ved at lade os indhente tilbud for dig, frem for at du selv skal kontakte busselskaberne ét efter ét.

Læs om Vores indlæg omkring bus priser

Studieture til Holland med bus

Der er rigtig mange, der vælger at leje en bus, når de skal på studietur. Skal I en hel klasse eller et helt hold afsted, er det som regel den absolut billigste transportløsning. Desuden er det hyggeligt at køre samlet i bus, hvorved I kan starte den gode tur allerede på vej til Holland.

Når du lejer en bus til at køre på studietur i Holland, sørger vi naturligvis for at køre jer både til og fra jeres destination. Derudover har I også bussen til rådighed under jeres ophold, og dét kan være en enorm fordel. Frem for at I skal tilrettelægge programmet ud fra offentlig transport, har I fuldkommen frie tøjler. I kan tage omkring i Holland, akkurat som I har lyst til, og vil I på sightseeing, kan I naturligvis også benytte bussen til dette.

Skræddersy jeres busrejse

Når du lejer en bus til Holland igennem 3bustilbud.dk, er der generelt gode muligheder for at tilpasse turen til dine og resten af selskabets behov. Vi ønsker nemlig ikke blot at kunne tilbyde billig og nem busleje, men også at kunne tilbyde god busleje. Vi vægter den gode og personlige service højt, og derfor kan du også godt forvente at få en bustur, der er noget ud over det sædvanlige, når du booker igennem os.

Har du for eksempel et ønske om, at vi sørger for frokost eller kaffe i bussen? Skal vi holde ind et særligt sted på vejen, eller skal der samles passagerer op på flere forskellige adresser? Uanset hvilke behov og ønsker, du måtte have, skal vi nok gøre alt, hvad vi kan, for at imødekomme disse.

For os at se, skal busrejsen helst ikke blot være en praktisk foranstaltning, der skal overstås hurtigst muligt. Derimod vil vi gerne bidrage til, at busrejsen kommer til at sætte et positivt præg på den samlede oplevelse, og derfor går vi også langt for at finde frem til en løsning, som er helt perfekt.

Grænsehandel i Tyskland på vejen

Hvis I skal til Holland med bus, kan det give god mening at stoppe ved grænsebutikkerne i Tyskland på vejen. Ved at proviantere i grænsebutikkerne, kan I spare penge på snacks på selve turen, og dét er naturligvis en økonomisk fordel.

Ud over dette aspekt, gælder det faktisk også, at den samlede pris på din busleje kan blive bragt ned ved, at I stopper ved grænsebutikkerne. Det skyldes, at busselskaberne får provision for at holde ind ved grænsebutikkerne. Der er således flere gode grunde til at overveje at handle ved grænsen i Tyskland, hvis I skal til Holland med bus.

Busleje gjort nemt og billigt

Hos 3bustilbud.dk gør vi busleje nemt og lige til. Er du ikke vant til at leje busser, kan det virke som noget af en opgave at skulle finde den helt perfekte bus, og dette vil vi gerne gøre nemmere for dig. Vi har masser af erfaring på området, og den deler vi hellere end gerne ud af. Samtidig med at vi gør det overskueligt for dig at leje en bus, gør vi det også billigere.

Når du lejer din bus igennem 3bustilbud.dk, får du således god og gennemført busleje til en lav pris. Du får en busrejse, der er noget ud over det sædvanlige, og du får personlig service fra ende til anden. Vi samarbejder naturligvis udelukkende med busselskaber, hvis serviceniveau møder vores egne høje forventninger, og derfor kan du også roligt regne med at få en busoplevelse, der er helt i top, når du lejer din bus til Holland igennem os.

Få 3 uforpligtende tilbud

Anmeldelser fra Trustpilot

Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk