Se straks priser på busleje med chauffør

Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber landet over. Dermed har vi mulighed for nemt at indhente en god pris på en god bustur for dig. Med vores prisberegner kan du i løbet af få øjeblikke finde prisen på kortere ture. Er din tur af længere varighed, indhenter vi tilbud for dig manuelt. Dermed sparer du dig selv for en masse tid og besvær – og tilmed penge.

SE PRISER

Lej en bus i Jylland

Hos 3bustilbud.dk har vi en ambition om at gøre det nemt at leje en bus. Vi har erfaret, at arbejdet med at indhente tilbud på busleje nemt kan trække tænder ud, og det vil vi gerne være med til at lave om på. Derfor tilbyder vi – ganske kvit og frit – at indhente tilbud på busleje for dig. Vi samarbejder med en lang række busselskaber over hele landet, og dermed kan vi hurtigt finde priser, når du skal leje en bus i Jylland.

Når du lejer en bus i Jylland gennem os, får du den helt samme pris, som du ville få, hvis du selv gik direkte til busselskabet. Du sparer blot dig selv for besværet og tiden med at ringe til diverse selskaber for at indhente tilbud. Dét er busleje gjort nemt og ligetil.

Læs om Busture

Få din pris på busleje i Jylland med det samme

Benytter du dig af vores prisberegner her på siden, får du prisen for at leje en bus i Jylland at se med det samme. Du vil således få vist en række forskellige busser, som lever op til de præferencer, du har angivet, og som er ledige på det pågældende tidspunkt. Ud fra hver af dem er der en pris, og accepterer du en af disse priser, kan du betale og bestille din tur med det samme. Dette gælder imidlertid kun på busture, der strækker sig over maksimalt ti timer. På denne tid skal bussen kunne nå at køre turen og vende tilbage til sit udgangspunkt.

Læs om Bustur til Flensborg

3 helt uforpligtende tilbud

Strækker din tur sig over mere end ti timer, vil vi manuelt indhente priser for at leje en bus i Jylland for dig. Så modtager du 3 helt uforpligtende tilbud i din indbakke inden for blot 48 timer. Vælger du at acceptere et af dem, lukker vi aftalen med busselskabet for dig, så du blot skal møde op på det aftalte opsamlingssted.

Lej en bus i Jylland, og skræddersy selv din tur

Hos 3bustilbud.dk går vi aldrig på kompromis med den gode service. Vi vil gerne sikre dig en god pris på din busleje, men samtidig vil vi også være med til at sørge for, at busturen bliver helt perfekt. Når du lejer en bus i Jylland gennem os, kan du derfor også godt regne med, at vi går langt for at skræddersy løsningen til dig.

Det vil sige, at hvis du har nogle særlige krav eller ønsker til din busleje i Jylland, så må du endelig ikke holde dig tilbage. Skriv blot eventuelle krav, behov og ønsker, når du udfylder formularen her på siden – så skal vi nok gøre alt, hvad vi kan, for at imødekomme disse, når I lejer en bus i Jylland. Ved at leje en bus i Jylland – eller et andet sted i Danmark – gennem os, får I altså en god tur til en god pris.

SE PRISER

Anmeldelser fra Trustpilot

Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk

Sikker persontransport med 3Bustilbud

Hos 3Bustilbud arbejder vi med sikker persontransport i forbindelse med corona og efter de guidelines, der er givet af Dansk Persontransport i al kørsel med turistbusser.