Lej en bus til Norge igennem 3bustilbud

Er I en større gruppe mennesker, der skal til Norge sammen? Så kan det godt betale sig at overveje at leje en bus til turen. Det er både nemt og bekvemt at køre samlet i bus til jeres destination, og desuden er det en langt mere miljøvenlig løsning, end det er at køre i flere biler. Derudover er det som regel væsentligt billigere at køre samlet i bus, end det ville være at køre hver for sig eller for eksempel vælge at flyve.

Hos 3bustilbud.dk er vi specialister i busleje, og vi kan klare alverdens forskellige former for busleje. Derfor kan vi selvfølgelig også være behjælpelige, når turen går til udlandet– herunder til Norge. Vi sætter en dyd i at kunne tilbyde god, kompetent, billig og gennemført busleje, og vil du have en bustur til Norge, der er lige i øjet, er du derfor også landet det helt rette sted. Vi er sikre på, vi kan hjælpe dig og dit selskab med at få den bedst mulige tur i bus til Oslo eller en anden norsk destination.

Lej en bus til Norge til eksempelvis:

Find nemt og hurtigt din bus til Oslo eller et andet sted i Norge

Når du sender din forespørgsel på busleje afsted, går vi i gang med at kontakte de busselskaber, vi finder relevante for dig. Inden for 48 timer vil du på mail modtage tre helt uforpligtende tilbud på leje af bus til Norge. Vil du acceptere et af dem, sørger vi for at få alt det praktiske på plads med busselskabet, så du ikke behøver at tænke på mere.

Ved at indhente tilbud på din busrejse igennem os sparer du dig selv for en masse tid og besvær. Du er fri for selv at skulle kontakte diverse busselskaber ét efter ét for at indhente tilbud, og du kan altså i stedet bruge din tid på at planlægge selve din tur i bus til Norge.

Vi tager ikke noget for vores service, og det vil sige, at du betaler det samme hos os, som du ville gøre, hvis du gik direkte til busselskabet selv. Vores tætte samarbejde med vores cirka 40 forskellige partnere gør, at vi kan indhente særligt gode tilbud på din busleje til Norge, og du kan derfor være sikker på, at du får din busleje til en lav pris hos os. Du sparer altså både tid og penge ved at overlade din busleje til 3bustilbud.dk.

Sådan foregår det, når vi indhenter tilbud på busleje for dig:

 • Du udfylder formularen her på siden.
 • Vi indhenter tilbud på din tur i bus til Oslo eller et andet sted i Norge.
 • Vi sender dig 3 uforpligtende tilbud på din busleje.
 • Du takker (forhåbentlig) ja til et af tilbuddene.
 • Du bekræfter og booker din busrejse til Norge.
 • I bliver afhentet på det aftalte sted på det aftalte tidspunkt – god tur!

Find din bus til studieturen i Norge

Der er rigtig mange, der vælger at leje en bus til studieturen. Skal I en hel klasse eller et helt hold afsted, er det oftest den absolut billigste løsning at leje en bus til formålet. Jo flere I er, des billigere bliver jeres bustur til Norge pr. person.

Skal I eksempelvis en tur til Norges hovedstad på studietur, kan I finde jeres bus til Oslo igennem 3bustilbud.dk. Afhængigt af jeres udgangspunkt kan I enten vælge at køre hele vejen til Oslo, eller I kan vælge at tage en færge en del af vejen og køre resten. Når I kommer frem, kan I benytte bussen til at køre rundt i Oslo – eller på en anden destination i Norge – og så sørger vi naturligvis også for at få jer godt hjem igen.

En af fordelene ved at leje en bus til studieturen er netop, at I har bussen til rådighed under jeres ophold. I behøver således ikke at bekymre jer om transport i Norge, men kan blot hoppe i bussen, når I skal omkring.

Derfor skal du overveje at leje en bus til Norge hos 3bustilbud

 • Det er billigt, nemt og hyggeligt at tage en bus fremfor at køre i forskellige biler.
 • At køre samlet i bus til Oslo eller et andet sted i Norge er en miljøvenlig løsning.
 • Du får personlig, kompetent service her hos os.
 • Når I lejer en bus med chauffør, kan I blot læne jer tilbage og nyde turen.
 • Vi skræddersyr altid busturen efter dit og dit selskabs ønsker.

Lej en bus til skiferien

Skal I på skiferie i Norge, er det oplagt at leje en bus til formålet. I en bus er der god plads til oppakning, og det er i særdeleshed værd at have for øje, når der er tale om transport til en skiferie, hvor der skal massevis af tykt tøj og eventuelt skigrej med. Du kan leje alt lige fra minibusser til dobbeltdækkere igennem os, så uanset hvor mange I skal afsted, kan du finde den perfekte bustype.

Ønsker du at leje en bus til skiferien i Norge, gør vi opmærksom på, at det er en god idé at være ude i god tid. Der er særligt høj efterspørgsel på busser omkring uge 5 og frem til uge 10, og vil du have din bus til en god pris, gælder det derfor om at bestille den så hurtigt som muligt. Du kan læse mere om vores travle perioder her.

Hos 3bustilbud tilbyder vi leje af følgende bustyper:

Billig og god busleje igennem 3bustilbud.dk

Hos 3bustilbud.dk har vi et ønske om at gøre det nemt og billigt for dig at leje en bus til Norge. Samtidig vægter vi den gode og personlige service utroligt højt. For os skal busleje nemlig ikke blot være en praktisk foranstaltning, men derimod være en del af helhedsoplevelsen.

Uanset om I kører hele vejen til Norge, eller I vælger at tage en færge en del af vejen, har I en lang tur foran jer. Derfor skal busturen også meget gerne være en god oplevelse, og det bliver den, når du bestiller din bus til Norge igennem 3bustilbud.dk.

Når turen går til Norge i bus, starter oplevelsen allerede i bussen, hvor I kan slappe af og nyde hinandens selskab. I behøver ikke at bekymre jer om hverken trafik eller parkering, men kan derimod blot læne jer tilbage og nyde turen, indtil I når frem til jeres endelige destination. Det er altså nemt og bekvemt at rejse med bus til Norge – særligt når du bestiller din bus igennem os.

3 fordele ved at leje en bus med chauffør

 • I kan læne jer tilbage og slappe af.
 • I skal ikke bekymre jer om parkering eller at finde vej.
 • I får mulighed for at starte hyggen allerede på vej til Norge.

Skræddersy din busrejse

Vi går altid meget langt for at sikre os, at din bustur bliver helt perfekt. Har du nogle særlige krav eller ønsker til busrejsen, skal du derfor endelig heller ikke holde dig tilbage. Når du indsender din forespørgsel, kan du blot skrive dine særlige ønsker som en kommentar, og så skal vi nok gøre alt, hvad vi kan, for at imødekomme disse.

Vil du eksempelvis gerne have, at vi sørger for drikkevarer eller frokost i bussen? Eller er der behov for, at vi samler passagerer op flere forskellige steder? Hvad end der skal til for at sikre, at din bustur til Norge bliver lige i skabet, skal vi nok gøre vores for, at det lykkes.

Hos 3bustilbud.dk får du altså god og personlig service. Du får en busrejse, der er noget ud over det sædvanlige, og tilmed får du den til en god pris. Når du samtidig kan spare dig selv for en masse besvær ved at lade os stå for buslejen, er der efterhånden ikke andet end gode grunde til at kontakte 3bustilbud.dk, hvis du har brug for at leje en bus til Norge.

Vi kan tilbyde at sørge for:

 • forplejning i bussen
 • sightseeing undervejs eller på destinationen
 • at stoppe forskellige steder på ruten, som det passer jer.

Anmeldelser fra Trustpilot

Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk

Sikker persontransport med 3Bustilbud

Hos 3Bustilbud arbejder vi med sikker persontransport i forbindelse med corona og efter de guidelines, der er givet af Dansk Persontransport i al kørsel med turistbusser.