Se straks priser på busleje med chauffør

Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber landet over. Dermed har vi mulighed for nemt at indhente en god pris på en god bustur for dig. Med vores prisberegner kan du i løbet af få øjeblikke finde prisen på kortere ture. Er din tur af længere varighed, indhenter vi tilbud for dig manuelt. Dermed sparer du dig selv for en masse tid og besvær – og tilmed penge.

SE PRISER

Lej en bus i Odense

Formålet med 3bustilbud.dk er at gøre det nemt og ligetil for dig at leje en bus. Vi går gerne den ekstra mil for at imødekomme dine behov, præferencer og ønsker, og vi kan tilmed skaffe dig din busleje til en rigtig god pris. Vi kan naturligvis tilbyde busudlejning i Odense og omegn, så kontakt os endelig for at få 3 uforpligtende tilbud.

Vi samarbejder med en lang række busselskaber i hele landet. Derfor har vi selvfølgelig også samarbejdspartnere, der kan varetage busture i og omkring Odense. Faktisk kan vi dække hele Danmark – også udenlandsture varetager vi, så det er udelukkende din fantasi, der sætter grænserne.

Lej en bus i Odense – nemt og enkelt

Har du brug for at leje en bus til at køre i eller til og fra Odense? Så kan du trygt overlade det til os. Vi har mange års erfaring med busudlejning, og vi har, som nævnt, en stor mængde samarbejdspartnere at trække på. Det betyder, at du kan få din busleje i Odense til en god pris ved at indhente dine tilbud igennem os.

Fremfor du selv skal kontakte diverse busselskaber og efterfølgende sortere i dine tilbud, klarer vi arbejdet for dig. Vi indhenter således 3 ganske uforpligtende tilbud til dig, og derefter skal du blot vælge, hvilket tilbud du vil takke ja til. Og om du vil takke ja overhovedet, for som sagt er du ikke bundet op på noget, blot fordi du har fået 3 tilbud tilsendt.

Ved at lade os indhente tilbud på leje af bus med chauffør i Odense sparer du ganske enkelt dig selv for en hel del tid og besvær – og ofte også penge. Du får nemlig den samme pris gennem os, som hvis du selv kontaktede busselskaberne.

Busudlejning til ethvert behov

Uanset hvor turen skal gå hen, hvor mange I er, og hvilke behov I har, kan vi hjælpe jer med at planlægge busturen. Skal I eksempelvis på familietur til Odense Zoo, er det typisk tilstrækkeligt at leje en minibus. Er I derimod tre skoleklasser, der skal på besøg i Den Fynske Landsby, er der sandsynligvis brug for en dobbeltdækker.

Skal der holdes bryllup eller et andet større arrangement på Egeskov Slot, kan vi sørge for, at bussen bliver af den mere luksuriøse slags. Vi kan kort sagt planlægge turen, så den til punkt og prikke kommer til at leve op til alle jeres forventninger til jeres bustur i Odense.

Når du udfylder formularen her på siden, skal du blot være specifik og fortælle os, hvilke krav og ønsker du har. På den måde bliver det nemmere for os at indhente tilbud fra de busselskaber, der kan varetage lige præcis din type opgave. Dermed bliver din busleje i Odense eller omegn helt perfekt og tilmed billig.

Læs om Turistbusser i Jylland

SE PRISER

Anmeldelser fra Trustpilot

Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk