Se straks priser på busleje med chauffør

Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber landet over. Dermed har vi mulighed for nemt at indhente en god pris på en god bustur for dig. Med vores prisberegner kan du i løbet af få øjeblikke finde prisen på kortere ture. Er din tur af længere varighed, indhenter vi tilbud for dig manuelt. Dermed sparer du dig selv for en masse tid og besvær – og tilmed penge.

SE PRISER

Lej en bus til polterabend

At leje en bus til polterabend bliver mere og mere populært. Det skyldes naturligvis, at det er en nem måde at komme omkring på, og at man dermed ikke er begrænset af eksempelvis offentlig transport. Ved at leje en bus til polterabend kan I fuldt ud selv bestemme, hvordan ruten skal være, og tilmed er det en billig løsning.

Vi indhenter priser fra mange forskellige busselskaber over hele landet, og derfor kan I også være sikre på at få en virkelig god pris igennem os. I betaler ikke for vores service, og det vil sige, at I får de helt samme priser hos os, som I ville få, hvis I selv gik til busselskaberne. I sparer blot jer selv for tiden og besværet med at kontakte diverse forskellige busselskaber.

Find din pris med det samme

Strækker jeres busleje sig over maksimalt ti timer, kan I få priser på jeres bus til polterabend med det samme ved at benytte vores prisberegner. Når I indtaster de praktiske informationer i prisberegneren, vil I få vist forskellige busser og deres priser. De fleste vælger at leje en budgetbus til polterabend, men I kan også eksempelvis vælge at leje en luksusbus.

En budgetbus er den billigste løsning, og i denne type bus er det tilladt at feste og drikke alkohol. Netop derfor er der mange, der vælger denne slags bus, når der skal lejes bus til polterabend.

Læs om Labotek på Ølfestival her

Udlandet på polterabend

Strækker jeres tur sig over mere end ti timer – for eksempel hvis I skal til udlandet på polterabend – indhenter vi tilbud for jer manuelt. Så modtager I de uforpligtende tilbud på jeres leje af bus til polterabend på mail inden for blot 48 timer. Det er altså ganske nemt og hurtigt, uanset hvilken slags tur I skal ud på.

Skræddersy din busleje til polterabend

Ens polterabend skal gerne være en sjov, personlig og mindeværdig dag. Derfor skal buslejen selvfølgelig også være helt perfekt. Det bliver den, når du lejer din bus til polterabend igennem os. Vi skræddersyr nemlig løsningen, så den passer til lige netop jer og jeres program.

Det betyder, at vi indlægger lige nøjagtig de stop og pauser, som I ønsker. Skal I eksempelvis ud at spille paintball, på karaokebar eller noget helt tredje, venter chaufføren på, at I er klar til at køre videre til næste stop på ruten. Vil I på pubcrawl, er der således også mulighed for dét, når I lejer en bus til polterabend.

Har I nogle særlige ønsker, gør vi naturligvis alt, hvad vi kan, for at imødekomme disse. Det kan eksempelvis være, I gerne vil have, at der er drikkevarer på køl i bussen, allerede når I bliver samlet op. Lad os blot vide det, når I sender jeres forespørgsel afsted, så skal vi nok gøre alt, hvad vi kan, for at sikre jer den perfekte polterabend, som vil blive husket i mange år frem.

SE PRISER

Anmeldelser fra Trustpilot

Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk