Se straks priser på busleje med chauffør

Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber landet over. Dermed har vi mulighed for nemt at indhente en god pris på en god bustur for dig. Med vores prisberegner kan du i løbet af få øjeblikke finde prisen på kortere ture. Er din tur af længere varighed, indhenter vi tilbud for dig manuelt. Dermed sparer du dig selv for en masse tid og besvær – og tilmed penge.

SE PRISER

Lej en bus til Sverige

Der er mange fordele ved at overveje at leje en bus, hvis I er en større gruppe mennesker, der alle sammen skal til Sverige. Det er væsentligt mere miljøvenligt at køre samlet i bus, end det er at køre i flere forskellige biler, og det er typisk også en mere økonomisk løsning. Derudover er det hyggeligt, at I allerede på vej til jeres destination kan nyde hinandens selskab i samlet flok.

Hos 3bustilbud.dk har vi specialiseret os i busleje, og vi har mange års erfaring på området. Vi kan stort set klare alt inden for busleje, og har du brug for at leje en bus til Sverige, kan vi derfor naturligvis også klare dén. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skal til en anden destination uden for Danmarks grænser.

Sådan fungerer 3bustilbud.dk

Vi samarbejder med en lang række forskellige busselskaber fordelt over hele landet. Vi har et tæt samarbejde med disse og har et gennemgribende kendskab til dem alle. Det betyder dels, at vi kan indhente nogle virkelig gode bustilbud for dig, og dels, at vi ved lige nøjagtig hvilke selskaber, vi skal gå til i hvilke situationer.

Når du sender din forespørgsel på busleje til Sverige afsted, kontakter vi de busselskaber, vi mener, kan levere dét, du er på udkig efter. Inden for 48 timer vil du på mail modtage tre ganske uforpligtende tilbud på din busrejse. Vil du acceptere ét af dem, står vi for at få alle de praktiske detaljer på plads med busselskabet.

Strækker din bustur til Sverige sig over maksimalt ti timer, kan du benytte dig af vores helt særlige prisberegner, som ganske automatisk kan udregne prisen på din busleje for dig. Inden for de ti timer skal bussen kunne nå retur til sit udgangspunkt – med eller uden jer som passagerer.

Uanset om vi skal indhente tilbud for dig manuelt, eller om du benytter vores prisberegner, tager vi ikke noget for vores service. Det vil sige, at du betaler det samme hos os, som du ville gøre, hvis du gik direkte til busselskabet selv. Du sparer altså blot en masse tid og besvær ved ikke selv at skulle kontakte busselskab efter busselskab for at få den absolut bedste pris.

Når du booker din bus igennem 3bustilbud.dk, får du altså nemt busleje til lave priser.

Skræddersy din bustur til Sverige

Vi har et ønske om at kunne tilbyde alle vores mange kunder busleje til en lav pris. Samtidig vil vi dog ikke gå på kompromis med vores gode service, som vi vægter meget højt. Vi sætter en dyd i at kunne tilbyde personlig service og fagekspertise, du faktisk kan få glæde og gavn af. Derfor samarbejder vi naturligvis også kun med busselskaber, vi finder kompetente, og som har et lige så højt serviceniveau, som vi selv har.

For at din bustur til Sverige bliver helt perfekt, går vi meget langt for at imødekomme alle de krav og ønsker, du måtte have. Når du sender din forespørgsel afsted, skal du blot angive eventuelle særlige ønsker, så skal vi nok gøre alt, hvad vi kan, for at få disse til at gå i opfyldelse.

Vil du eksempelvis gerne have, at vi sørger for snacks, kaffe eller kolde øl i bussen? Skal vi samle passagerer op flere forskellige steder, eller vil du gerne have, at vi holder frokostpause et særligt sted på ruten? Vi skræddersyr busturen efter netop dine og jeres behov, så lad os blot vide, hvad vi kan gøre for at sikre, at turen bliver helt perfekt.

Læs om Privat Buskørsel

Studietur eller skiferie i Sverige?

Der er rigtig mange, der vælger at leje en bus til studieturen. Det er som regel den absolut billigste løsning, og desuden er det hyggeligt og bekvemt at køre samlet til jeres destination. Når I lejer en bus til studieturen, begynder turen allerede i bussen, hvor I kan læne jer tilbage, slappe af og hygge jer.

Til skiferien er det ligeledes populært at leje en bus. I en bus er der god plads til oppakning, og det er særligt væsentligt at have for øje, når der er tale om netop en skiferie. Vi kan tilbyde udlejning af alt lige fra minibusser til dobbeltdækkere, så uanset hvor mange, I skal afsted sammen, kan I leje en passende bus igennem os.

Skal du finde en bus til netop skiferien, er det fornuftigt at være ude i god tid. Der er mange, der vælger denne løsning, og efterspørgslen efter busser i og omkring vinterferien er derfor også høj. Vil du have din bus til Sverige til en god pris, skal du derfor sørge for at sende din forespørgsel afsted så hurtigt som muligt. Du kan læse mere om vores travle perioder her.

Busleje gjort både nemt og billigt

Hos 3bustilbud.dk ser vi ingen grund til, at du skal betale mere end højst nødvendigt for at leje en bus, og vi sørger derfor altid for at indhente gode tilbud til dig.

Ud over at vi vil sikre dig billig busleje, vil vi også gerne være med til at gøre det nemmere og mere overskueligt for dig at leje en bus til Sverige. Der er mange busselskaber at vælge imellem, og derfor kan det godt virke som lidt af en jungle at finde rundt i, hvis ikke du er vant til at leje busser. Denne jungle hjælper vi dig med at navigere i med vores mangeårige erfaring.

Samtidig med, at vi gerne vil gøre buslejen billig og nem for dig, vil vi også sikre os, at du får en busrejse, der er noget ud over det sædvanlige, når du booker igennem os. Vi går derfor også gerne den ekstra mil for at tilpasse buslejen efter dine ønsker.

Kort sagt får du god busleje og god service til en god pris hos 3bustilbud.dk.

Lej en bus

Anmeldelser fra Trustpilot

Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk