Lej en bus til Sverige

Der er mange fordele ved at overveje at leje en bus, hvis I er en større gruppe mennesker, der alle sammen skal til Sverige. Det er væsentligt mere miljøvenligt at køre samlet i bus, end det er at køre i flere forskellige biler, og det er typisk også en mere økonomisk løsning. Derudover er det hyggeligt, at I allerede på vej til jeres destination kan nyde hinandens selskab i samlet flok.

Hos 3bustilbud.dk har vi specialiseret os i busleje, og vi har mange års erfaring på området. Vi kan stort set klare alt inden for busleje, og har du brug for at leje en bus til Sverige, kan vi derfor naturligvis også klare dén. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skal til en anden destination uden for Danmarks grænser.

Lej en bus igennem 3bustilbud, når du skal på:

Sådan fungerer 3bustilbud.dk

Hos 3bustilbud samarbejder vi med en lang række forskellige busselskaber fordelt over hele landet. Vi har et tæt samarbejde med disse og har et gennemgribende kendskab til dem alle. Det betyder dels, at vi kan indhente nogle virkelig gode bustilbud for dig, og dels, at vi ved lige nøjagtig, hvilke selskaber vi skal gå til i hvilke situationer.

Når du sender din forespørgsel på busleje til Sverige afsted, kontakter vi de busselskaber, vi mener kan levere dét, du er på udkig efter. Inden for 48 timer vil du på mail modtage tre ganske uforpligtende tilbud på din busrejse. Vil du acceptere ét af dem, står vi for at få alle de praktiske detaljer på plads med busselskabet.

Sådan fungerer det, når vi indhenter tilbud for dig:

 • Du udfylder formularen her på siden.
 • Vi kontakter vores samarbejdspartnere og indhenter bustilbud for dig.
 • Du modtager 3 uforpligtende tilbud på leje af bus i Sverige pr. mail.
 • Du siger (forhåbentlig) ja til et af tilbuddene.
 • Du bekræfter og betaler din leje af bus i Sverige.
 • I bliver afhentet på det aftalte sted på det aftalte tidspunkt. God tur!

Få automatisk prisen på din busleje i Sverige med vores prisberegner

Strækker din bustur til Sverige sig over maksimalt ti timer, kan du benytte dig af vores helt særlige prisberegner, som ganske automatisk kan udregne prisen på din busleje for dig. Inden for de ti timer skal bussen kunne nå retur til sit udgangspunkt – med eller uden jer som passagerer. Du kan altså bruge prisberegneren, når der er tale om en endagstur til Sverige med bus. Det samme gælder, hvis I skal en flok med bus til Sverige fra København og blot lige skal en smuttur til Malmø.

Uanset om vi skal indhente tilbud for dig manuelt, eller om du benytter vores prisberegner, tager vi ikke noget for vores service. Det vil sige, at du betaler det samme hos os, som du ville gøre, hvis du gik direkte til busselskabet selv. Du sparer altså blot en masse tid og besvær ved ikke selv at skulle kontakte busselskab efter busselskab for at få den absolut bedste pris.

Når du booker din bus igennem 3bustilbud.dk, får du altså nemt busleje til lave priser.

Derfor skal du booke bus til Sverige igennem 3bustilbud.dk

 • Du får de samme lave priser hos os som hos busselskaberne selv.
 • Vi skræddersyr busrejser til Sverige til den enkelte kunde.
 • Vi samarbejder udelukkende med kompetente busselskaber, som vægter sikkerheden højt.
 • At tage på for eksempel skiferie i Sverige med bus er en både økonomisk og miljøvenlig løsning.

Skræddersy din bustur til Sverige

Vi har et ønske om at kunne tilbyde alle vores mange kunder at leje en bus til Sverige til en lav pris. Samtidig vil vi dog ikke gå på kompromis med vores gode service, som vi vægter meget højt. Vi sætter en dyd i at kunne tilbyde personlig service og fagekspertise, du faktisk kan få glæde og gavn af. Derfor samarbejder vi naturligvis også kun med busselskaber, vi finder kompetente, og som har et lige så højt serviceniveau, som vi selv har.

For at din bustur til Sverige bliver helt perfekt, går vi meget langt for at imødekomme alle de krav og ønsker, du måtte have. Når du sender din forespørgsel afsted, skal du blot angive eventuelle særlige ønsker, så skal vi nok gøre alt, hvad vi kan for at få disse til at gå i opfyldelse.

Vil du eksempelvis gerne have, at vi sørger for snacks, kaffe eller kolde øl i bussen? Skal vi samle passagerer op flere forskellige steder, eller vil du gerne have, at vi holder frokostpause et særligt sted på ruten? Vi skræddersyr busturen efter netop dine og jeres behov, så lad os blot vide, hvad vi kan gøre for at sikre, at turen bliver helt perfekt.

Vi gør din bustur helt perfekt ved for eksempel at:

 • arrangere sightseeing for jer.
 • sørge for mad og drikke i bussen.
 • holde ind forskellige steder på ruten, som det passer jer.

Læs om Privat Buskørsel

Studietur eller skiferie i Sverige?

Der er rigtig mange, der vælger at leje en bus til studieturen. Det er som regel den absolut billigste løsning, og desuden er det hyggeligt og bekvemt at køre samlet i bus til Sverige. Når I lejer en bus til studieturen, begynder turen allerede i bussen, hvor I kan læne jer tilbage, slappe af og hygge jer.

Til skiferien er det ligeledes populært at leje en bus. I en bus er der god plads til oppakning, og det er særligt væsentligt at have for øje, når der er tale om netop en skiferie. Vi kan tilbyde udlejning af alt lige fra minibusser til dobbeltdækkere, så uanset hvor mange I skal afsted sammen, kan I leje en passende bus igennem os.

Skiferie med bus til Sverige er ikke blot en praktisk løsning, men også en økonomisk løsning. Hvis I er mange, der skal på skiferie i Sverige sammen, bliver prisen pr. mand typisk væsentligt lavere, end hvis I skulle køre i mange biler. Jo flere I er, des billigere bliver det pr. person. I kan altså med fordel gå mange sammen om at planlægge en skiferie med bus til Sverige.

Skal du finde en bus til netop skiferien, er det fornuftigt at være ude i god tid. Der er mange, der vælger denne løsning, og efterspørgslen efter busser i og omkring vinterferien er derfor også høj. Vil du have din bus til Sverige til en god pris, skal du derfor sørge for at sende din forespørgsel afsted så hurtigt som muligt. Du kan læse mere om vores travle perioder her.

Derfor skal du leje en bus til skiferie i Sverige:

 • Det er en billig løsning at tage på skiferie med bus til Sverige.
 • Det er en miljøvenlig løsning fremfor at køre hver for sig eller ligefrem flyve.
 • Ved at køre samlet i bus til Sverige kan I starte hyggen allerede undervejs til jeres destination.

Busleje gjort både nemt og billigt

Hos 3bustilbud.dk ser vi ingen grund til, at du skal betale mere end højst nødvendigt for at leje en bus, og vi sørger derfor altid for at indhente gode tilbud til dig.

Udover at vi vil sikre dig billig busleje, vil vi også gerne være med til at gøre det nemmere og mere overskueligt for dig at leje en bus til Sverige. Der er mange busselskaber at vælge imellem, og derfor kan det godt virke som lidt af en jungle at finde rundt i, hvis ikke du er vant til at leje busser. Denne jungle hjælper vi dig med at navigere i med vores mangeårige erfaring.

Samtidig med, at vi gerne vil gøre buslejen billig og nem for dig, vil vi også sikre os, at du får en busrejse, der er noget ud over det sædvanlige, når du booker igennem os. Vi går derfor også gerne den ekstra mil for at tilpasse buslejen efter dine ønsker.

Kort sagt får du god busleje og god service til en god pris hos 3bustilbud.dk.

Vi tilbyder leje af følgende bustyper:

Anmeldelser fra Trustpilot

Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk