Se straks priser på busleje med chauffør

Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber landet over. Dermed har vi mulighed for nemt at indhente en god pris på en god bustur for dig. Med vores prisberegner kan du i løbet af få øjeblikke finde prisen på kortere ture. Er din tur af længere varighed, indhenter vi tilbud for dig manuelt. Dermed sparer du dig selv for en masse tid og besvær – og tilmed penge.

SE PRISER

Lej en bus til Tjekkiet

Er I en større gruppe mennesker, der skal til Tjekkiet sammen, kan det godt betale sig at overveje at leje en bus. Det er ofte den billigste løsning sammenlignet med at skulle køre i flere biler eller eksempelvis flyve. Derudover er det en miljøvenlig løsning at køre samlet i bus, og der er således flere fordele ved dette.

Skal du bruge en bus til at køre til Tjekkiet i, er du landet det helt rigtige sted. Her hos 3bustilbud.dk er vi nemlig specialister i busudlejning, og vi kan derfor naturligvis også hjælpe med busleje til udlandet– herunder til Tjekkiet.

Vi har et tæt samarbejde med en lang række busselskaber, og det giver os mulighed for at indhente nogle særligt gode tilbud på busleje for dig. Samtidig har vi et gennemgribende kendskab til de selskaber, vi samarbejder med. Det betyder, at vi altid ved lige nøjagtig hvilke selskaber, der kan imødekomme dine behov til den bedste pris.

Få tre uforpligtende tilbud på din busrejse

Når du sender din forespørgsel på busleje til Tjekkiet afsted, går vi straks i gang med at indhente bustilbud for dig. Ud fra de informationer, du har indtastet, kontakter vi de af vores samarbejdspartnere, vi finder relevante.

Inden for 48 timer vil du på mail modtage tre ganske uforpligtende tilbud. Vil du acceptere et af disse, skal du blot give os besked om det, og så sørger vi for at få alle de praktiske detaljer på plads med busselskabet. Så skal du blot vente på at blive samlet op på det aftalte sted på det aftalte tidspunkt.

Når først du har sendt din forespørgsel afsted, skal du altså ikke gøre mere. Du kan blot læne dig tilbage og bruge din tid på at planlægge selv turen til Tjekkiet, imens vi står for alt det praktiske. Frem for at du selv skal kontakte diverse busselskaber, klarer vi det for dig, og dermed sparer du dig selv for en masse tid og besvær. Vi tager naturligvis ikke noget for vores service, så du betaler det samme hos os, som du ville gøre, hvis du gik direkte til busselskaberne.

Skræddersy din bustur

Hos 3bustilbud.dk vil vi gerne gøre det nemt og lige til for dig at leje en bus til Tjekkiet. Vi er godt klar over, at det kan virke som lidt af et projekt at finde den helt rette bus, men med vores service bliver det en smal sag. Vi ønsker imidlertid ikke blot at gøre det nemt for dig at leje en bus. Vi har samtidig også et ønske om at sikre, at din bustur bidrager positivt til den samlede rejseoplevelse. Busturen skal helst ikke blot være noget, der skal overstås, men skal derimod gerne være en hyggelig del af turen.

Hvad end du måtte have af ønsker, behov og krav til din busleje, kan du være sikker på, at vi gør vores ypperste for at få det hele til at klappe fra ende til anden. Vi gør altid vores bedste for at sikre, at du får en helt perfekt bustur, og derfor skal du endelig heller ikke holde dig tilbage, hvis du har nogle særlige ønsker til turen.

Når du sender din forespørgsel afsted, kan du blot angive disse som en kommentar, så kigger vi på dem og sender dem videre til busselskaberne.

Spar penge ved at handle ved den tyske grænse

Det kan være en god idé at overveje at handle ved den tyske grænse, hvis I vil spare penge på jeres bustur til Tjekkiet. Busselskaberne får provision, når de holder ind ved grænsebutikkerne i Tyskland, og derfor kan selv et kort stop være med til at bringe den samlede pris på din busleje ned.

Ud over at grænsehandel kan være med til at gøre din bustur endnu billigere, er det naturligvis også en økonomisk fordel, at I kan proviantere billigt. Der er et godt stykke vej til Tjekkiet, så I får sandsynligvis brug for nogle snacks og lidt drikkevarer på vejen. Disse kan I med fordel købe billigt ved den tyske grænse.

Læs om Turistbusser i nordjylland

I har bussen til rådighed under opholdet

Hvis du lejer en bus igennem 3bustilbud.dk til at køre jer til og fra Tjekkiet, kan I også gøre brug af bussen under jeres ophold. Vil I eksempelvis gerne på sightseeing, kan I altså komme det i jeres helt egen bus, og dermed kan I selv planlægge ruten og tempoet på turen.

Generelt giver det jer en enorm frihed, at I har en bus til rådighed under opholdet. Så behøver I ikke at tilrettelægge jeres program ud fra offentlig transport, men kan derimod nemt og hurtigt komme omkring på jeres egne præmisser. Særligt hvis I skal være afsted i kortere tid, eller hvis I påtænker at skulle ud på ture fra jeres destination, kan det spare jer for meget tid og besvær, at I har jeres egen bus til rådighed.

Busleje gjort nemt, billigt og overskueligt

Når du lejer din bus til Tjekkiet igennem 3bustilbud.dk, skal du nærmest ikke røre en finger selv. Du skal blot indtaste din rejses informationer i formularen, hvorefter vi sørger for at indhente tilbud for dig hos de busselskaber, der kan levere dét, du er på udkig efter.

Du får igennem os gode priser på busleje, og du behøver tilmed udelukkende at forholde dig til de tre tilbud, vi sender til dig. Du er således fri for selv at skulle kontakte busselskab efter busselskab for at være sikker på, at du finder din bus til Tjekkiet til den absolut bedste pris – det skal vi nok sørge for.

Når du lejer din bus igennem os, får du nem og billig busleje. Samtidig går vi aldrig på kompromis med vores gode service, og du kan derfor også forvente at få en bustur, der er noget ud over det sædvanlige.

Få 3 tilbud

Anmeldelser fra Trustpilot

Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk