Se straks priser på busleje med chauffør

Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber landet over. Dermed har vi mulighed for nemt at indhente en god pris på en god bustur for dig. Med vores prisberegner kan du i løbet af få øjeblikke finde prisen på kortere ture. Er din tur af længere varighed, indhenter vi tilbud for dig manuelt. Dermed sparer du dig selv for en masse tid og besvær – og tilmed penge.

SE PRISER

Leje af bus til Tyskland

Hos 3bustilbud.dk er vi specialister i busleje, og vi kan derfor naturligvis også være behjælpelige med at klare buslejen til Tyskland. Uanset hvor mange I er, hvad formålet med turen er, og hvilke ønsker I har til busturen, kan vi helt sikkert finde en god løsning til jer.

En af de helt store fordele ved at leje en bus til at køre til Tyskland i er, at I på denne måde kan nyde turen fra ende til anden. Allerede i bussen kan I nyde hinandens gode selskab, alt imens den erfarne chauffør sørger for at få jer godt frem til destinationen. Vi samarbejder naturligvis kun med busselskaber, hvis chauffører er kompetente og pålidelige, og som vi stoler på kan være med til at give jer en helt fantastisk tur.

Ved at leje en bus til Tyskland behøver I ikke at bekymre jer om at finde vej, om parkering eller om at holde frokost- og tissepauser på vejen. På den måde kommer I hurtigere frem, og det bliver en mere behagelig tur for alle.

Busudlejning til Tyskland gjort nemt

Det skal være nemt at leje en bus. Det er den grundlæggende tanke hos 3bustilbud.dk. Derfor kan du hurtigt indhente tilbud på busleje til Tyskland her på siden. Strækker turen sig over maksimalt ti timer, kan du sågar få din pris med det samme ved hjælp af vores prisberegner. Denne mulighed kan du altså bruge, hvis der er tale om one way, og bussen kan nå tilbage til sit udgangspunkt i Danmark inden for de ti timer, eller hvis I for eksempel bare skal på en hurtig handletur ved grænsen.

Læs om Busudlejning i København

Dine tilbud på leje af bus til Tyskland

Strækker turen sig over mere end ti timer, indhenter vi tilbud for dig manuelt. Så vil du have dine tilbud på leje af bus til Tyskland i din e-mailindbakke inden for blot 48 timer.

Lejer I en bus til Tyskland til at køre jer både frem og tilbage på en længerevarende tur, kan I tilmed benytte jer af bussen under selve opholdet. Dermed er I fri for at bekymre jer om offentlig transport, og I kan for eksempel også bruge jeres egen bus til at tage på sightseeing i.

Læs om Bus booking

Billig leje af bus til Tyskland

Er I en større gruppe mennesker, der skal afsted sammen, kan det godt betale sig at kigge på mulighederne for at leje en bus til Tyskland. Det behøver nemlig ikke at være dyrt at leje en bus, og faktisk kan du vide dig sikker på, at du får nogle rigtig gode priser, når du indhenter dine tilbud gennem os. Du betaler nemlig ikke for vores service, og derfor får du de helt samme tilbud gennem os, som du ville få, hvis du gik direkte til busselskaberne. Du sparer blot dig selv for alt besværet.

Er I under 20 personer, kan I nøjes med at leje en minibus til Tyskland. Ellers kan vi naturligvis også sørge for lejen af både almindelige busser og dobbeltdækkere. Uanset hvor stor en gruppe I skal afsted, kan vi altså hjælpe jer med at leje jeres bus til Tyskland.

Vi skræddersyr din tur til dig

Der kan være mange forskellige grunde til, at man har brug for at leje en bus til Tyskland. Det kan naturligvis være, I skal på ferie et sted i det skønne land, men det kan også være, at I skal videre fra eksempelvis Hamborg. Det er ofte muligt at finde billige flybilletter til spændende destinationer fra Hamborg Lufthavn, og så kan vi altså også stå for transport til og fra lufthavnen.

Ligeledes er der mange store koncerter i eksempelvis Hamborg og Berlin, og er det netop en musikalsk oplevelse, der trækker jer til Tyskland, kan du også leje koncertbusser gennem os. Hvad end formålet med turen til Tyskland er, sørger vi for at skræddersy løsningen til jer, så det bliver helt perfekt.

SE PRISER

Anmeldelser fra Trustpilot

Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk