Her ved 3bustilbud.dk har vi en vision om at bidrage til et grønnere Danmark. Denne vision vil ikke kunne lade sig gøre, hvis det samtidigt indebar fordyrende eller besværlige tiltag for busselskaberne. Derfor har vi prøvet at udarbejde to initiativer, der udover at hjælpe miljøet også bidrager med en større overskudsgrad for hvert enkelt busselskab.

MINDRE TOMKØRSEL

Udover at være en formidlingshjemmeside fungerer 3bustilbud.dk også som en portal, der fylder alle landets tomme busser med kunder. Forestil jer følgende eksempel

Busselskab 1 skal køre et hold kunder fra Aarhus til København, hvor de først skal hentes igen ugen efter. Samme dag skal busselskab 2 køre et hold kunder den modsatte vej fra København til Århus.

Sådan fungerer det i dag

Begge firmaer udfører deres tur, og efter aflæsning kører begge busser tomt tilbage over broen til skade for miljø, samt busselskabernes og kundernes tegnebog.

Sådan fungerer det med 3bustilbud.dk

Busselskaberne koordinerer, via vores portal, turene imellem sig. Således at f.eks. busselskab 1, imod betaling, kører både deres egne kunder men også busselskab 2’s kunder.*

På denne måde slipper begge busselskaber for udgifterne forbundet med tomkørslen, hvilket fører til at du som kunde vil opleve en billigere pris. Samtidigt slipper samfundet for en masse unødvendig CO2 udslip til glæde for fremtidige generationer.

– Det kalder vi en win-win situation!

*Dette sker selvfølgelig kun ved egnede ture og med kundens samtykke. Det står jer frit for at takke nej til denne praksis.

MERE LOKAL KØRSEL

Igennem vores mange års erfaring indenfor busbranchen har vi erfaret, at private personer ofte ikke har kendskab til de busselskaber, der ligger i deres nærområde. Denne mangel på kendskab har resulteret i, at de ofte er endt med at bestille busser fra busselskaber langvejs fra. Busselskaber har skulle køre rigtig mange kilometer bare for at komme frem til startdestinationen. Dette har bevirket, at kunderne har fået en dyrere pris end de ellers ville kunne have fået ved et lokalt busselskab. Derudover har alle spildkilometre nogle miljømæssige omkostninger. Men det skal være slut nu!

Når kunder kontakter os med forespørgsler, sørger vi for at kontakte egnede busselskaber i nærområdet. På den måde spares der på miljøet og pengepungen!