Skal jeg leje en bus?
GENERELLE SPØRGSMÅL

Hvad er 3bustilbud.dk?

3Bustilbud.dk er en online tjeneste, der hjælper med at finde det helt rigtige busselskab til dig. Vi ønsker at skabe gennemsigtighed for dig som forbruger ved at sammenligne busselskaber og tilbud på busture på en let og overskuelig måde. Kontakt os endelig hvis vi kan være behjælpelige.

Er det gratis?

Ja, det er gratis. Såfremt du blot er interesseret i at få et overslag, på hvad din tur koster, er du velkommen til at skrive til: info@3bustilbud.dk.

Er det bindende?

Nej, det er helt uforpligtende. Såfremt du vælger at acceptere et af busselskabernes tilbud, er det dog det specifikke selskabs regler der er gældende. Langt de fleste tillader dog at man gratis kan afbestille turen, indtil kort før afgang.Vi bestræber os på, at du modtager tilbuddene indenfor 48 timer – weekender og helligdage undtaget. Det afhænger dog af mange forskellige faktorer, som længden af din bustur og den generelle travlhed hos busselskaberne. Hvis du har brug for tilbuddene hurtigere, er du meget velkommen til at tilføje det i feltet “andre bemærkninger” eller kontakte os telefonisk på + 45 71 99 08 60

Hvor lang tid går der før jeg modtager tilbuddene?

Vi bestræber os på, at du modtager tilbuddene indenfor 48 timer – weekender og helligdage undtaget. Det afhænger dog af mange forskellige faktorer, som længden af din bustur og den generelle travlhed hos busselskaberne. Hvis du har brug for tilbuddene hurtigere, er du meget velkommen til at tilføje det i feltet “andre bemærkninger” eller kontakte os telefonisk på + 45 71 99 08 60

Hvor store selskaber kan jeg leje til?

Du kan leje busser til lige så store selskaber som du ønsker. Hvis I f.eks. er 1000 personer der skal transporteres, kontakter vi blot de busselskaber, som har kapaciteten til det.

Følger der chauffør med til bussen?

Ja, medmindre du spørger om andet, følger der altid en chauffør med i prisen.

Hvor meget bagage er der plads til?

I minibusser (10-19 pers.) vil der som regel kun være plads til bagage inde i bussen. Dvs. under sæder og i hattehylder. I større busser vil der også være plads under bussen, hvilket er nok til at dække de flestes behov. Hvis du har brug for yderligere plads, f.eks. til ski, bedes du tilføje, at du også ønsker at leje en trailer.

Hvor mange destinationer kan busturen indeholde?

Jeres bustur kan indeholde alle de destinationer og stop, som I ønsker. Om I skal på sightseeing, polterabend, pub-crawl eller bare skal samle passagerer op et sted på ruten er underordnet.

Kan bussen holde og vente på os?

Ja, vi kan godt arrangere det således at jeres bus venter på jer hos en af jeres destinationer, så den er klar til at køre videre, så snart I er færdige. Busselskaberne plejer at tage et mindre beløb per 15 minutter for dette, men det vil blive medregnet i prisen, og ikke noget I bliver opkrævet for efter busturen.

Hvordan opnår jeg den billigste busleje?

Vi har skrevet et par gode råd til busleje til dig, som du med fordel kan læse igennem her, inden du planlægger jeres næste køretur. Kort sagt er faktorer som busstandard, bustype, natte- og weekendkørsel punkter, der kan resultere i en billigere busleje.

Er der toiletter om bord på busserne?

Ikke alle busser er udstyret med toiletter, men det vil som udgangspunkt altid være til stede på længere busture, som udenlandsture. Ønsker I at være sikre på vi finder en bus med toilet på, så gør os gerne opmærksom på dette, når du kontakter os.

SectionEr det tilladt at drikke i bussen?

Hos langt de fleste busselskaber er det tilladt at drikke øl, sodavand mv. under kørslen. Hvis dette er en faktor, der er vigtig for jeres bustur, så skriv til os og vi vil kunne be- eller afkræfte det med det samme.

Er det tilladt at ryge i busserne?

Nej, der er rygeforbud på alle de busser vi udlejer, af hensyn til de andre passagerer på turen, og fremtidige passagerer på bussen.

Kan vi selv bestemme hvor vi vil hentes?

Ja, det er dig som kunde der 100% selv bestemmer, hvor i gerne vil hentes og bringes.

Hvor hurtigt kører busserne?

I 2013 blev det indført, at busser må køre 100 km/t på motorvejen, såfremt de er tempo 100 godkendt. Hvis de ikke er tempo 100 godkendt må de køre 80 km/t. Det kan derfor være en god idé at specificere, at I ønsker en tempo 100 bus, hvis I skal på længere ture. Da busser generelt kører langsommere end personbiler, anbefaler vi dog stadig, at I lægger ca. 20% oveni den normale køretid.

Hvor kan jeg anmelde jeres service og fortælle andre om den?

Vi er oprettet hos Trustpilot, hvor du hellere end gerne må skrive om din oplevelse hos os. Har du ris eller ros tager vi også altid imod det på mail eller telefon.

Hvad er køre-hviletid?

Køre-hviletid er et regelsæt for, hvor langt chaufførerne må køre inden, de er påkrævet at tage et hvil. Reglerne kan være komplicerede og uoverskuelige. Det vigtigste I skal vide er dog følgende tre ting

  • Chaufførens uafbrudte køretid må ikke overstige 4,5 timer. Dvs. I bliver nød til at indlægge nogle pauser på jeres rute hvis I skal køre længere tid af gangen end dette.
  • Den daglige køretid må ikke overstige 10 timer.
  • Indenfor 24 timer skal chaufføren have en hviletid på mindst 11 sammenhængende timer, hvilket betyder at jeres tur ikke må strække sig over 15 timer.

Samtlige regler kan læses her.

FANDT DU IKKE SVAR PÅ DIT SPØRGSMÅL?

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os på mail hvorefter vi forsøger at hjælpe dig så hurtigt vi kan!

  Telefon: +45 71 99 08 60
  Mail: info@3bustilbud.dk
Vi ser frem til at hjælpe dig!