+45 71 99 08 60

Ofte Stillede Spørgsmål

Generelle spørgsmål

Hvad er køre-hviletid?

Køre-hviletid er et regelsæt for, hvor langt chaufførerne må køre inden, de er påkrævet at tage et hvil. Reglerne kan være komplicerede og uoverskuelige. Det vigtigste I skal vide er dog følgende tre ting:

  1. Chaufførens uafbrudte køretid må ikke overstige 4,5 timer. Dvs. I bliver nød til at indlægge nogle pauser på jeres rute hvis I skal køre længere tid af gangen end dette.
  2. Den daglige køretid må ikke overstige 10 timer.
  3. Indenfor 24 timer skal chaufføren have en hviletid på mindst 11 sammenhængende timer, hvilket betyder at jeres tur ikke må strække sig over 15 timer.

Samtlige regler kan læses her

Hvor meget bagage er der plads til?

I minibusser (10-19 pers.) vil der som regel kun være plads til bagage inde i bussen. Dvs. under sæder og i hattehylder. I større busser vil der også være plads under bussen, hvilket er nok til at dække de flestes behov. Hvis du har brug for yderligere plads, f.eks. til ski, bedes du tilføje, at du også ønsker at leje en trailer.

Hvor hurtigt kører en bus?

I 2013 blev det indført, at busser må køre 100 km/t på motorvejen, såfremt de er tempo 100 godkendt. Hvis de ikke er tempo 100 godkendt må de køre 80 km/t. Det kan derfor være en god idé at specificere, at I ønsker en tempo 100 bus, hvis I skal på længere ture. Da busser generelt kører langsommere end personbiler, anbefaler vi dog stadig, at I lægger ca. 20% oveni den normale køretid.

Hvor store selskaber kan jeg leje bus til?

Du kan leje busser til lige så store selskaber som du ønsker. Hvis I f.eks. er 1000 personer der skal transporteres, kontakter vi blot de busselskaber, som har kapaciteten til det.

Følger der chauffør med til bussen?

Ja, medmindre du spørger om andet, følger der altid en chauffør med i prisen.

Ny bruger

Hvad er 3bustilbud.dk

3bustilbud.dk er en online formidlingshjemmeside, hvor du gratis og uforpligtende kan få op til 3 tilbud på busture rundt i hele landet.

Er det gratis?

Ja, det er gratis.

Såfremt du blot er interesseret i at få et overslag, på hvad din tur koster, er du velkommen til at skrive til: info@3bustilbud.dk.

Er det bindende?

Nej, det er helt uforpligtende. Såfremt du vælger at acceptere et af busselskabernes tilbud, er det dog det specifikke selskabs regler der er gældende. Langt de fleste tillader dog at man gratis kan afbestille turen, indtil kort før afgang.

Eksisterende bruger

Hvor lang tid går der før jeg modtager tilbuddet?

Vi bestræber os på, at du modtager tilbuddene indenfor 48 timer – weekender og helligdage undtaget. Det afhænger dog af mange forskellige faktorer, som længden af din bustur og den generelle travlhed hos busselskaberne. Hvis du har brug for tilbuddene hurtigere, er du meget velkommen til at tilføje det i feltet “andre bemærkninger” eller kontakte os telefonisk på + 45 71 99 08 60 

Det valgte busselskab og jeg har uoverensstemmelser!

Såfremt du oplever uoverensstemmelser mellem dig og dit udvalgte busselskab, opfordrer vi først og fremmest til, at I ved hjælp af dialog får løst situationen. Hvis I ikke kan få løst situationen, må i tage kontakt til de relevante klageinstanser. 3bustilbud.dk er en formidlingshjemmeside og har derfor intet ansvar, eller beføjelser til at afgøre tvister omkring arbejdets udførsel.

Busselskaber

Hvad koster det?

Du kan kontakte os i dag via e-mail: info@3bustilbud.dk eller gennem vores kontaktformular her.

Derudover kan du også ringe os op nu på +45 71 99 08 60

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os på mail hvorefter vi forsøger at hjælpe dig så hurtigt vi kan!

Mail: info@3bustilbud.dk
Telefon: +45 71 99 08 60

 

Vi ser frem til at hjælpe dig!

Indhent 3 tilbud på bus leje


Har du brug for at vedhæfte et helt dagsprogram? - så send det til info@3bustilbud.dk eller gå til vores kontaktformular her, hvor du kan vedhæfte dit program.

Få 3 uforpligtende tilbud inden for 48 timer