Se straks priser på busleje med chauffør

Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber landet over. Dermed har vi mulighed for nemt at indhente en god pris på en god bustur for dig. Med vores prisberegner kan du i løbet af få øjeblikke finde prisen på kortere ture. Er din tur af længere varighed, indhenter vi tilbud for dig manuelt. Dermed sparer du dig selv for en masse tid og besvær – og tilmed penge.

SE PRISER

Om os

3bustilbud.dk er en online serviceportal, der hjælper dig med at finde den helt perfekte busleje. Dette indebærer ikke kun pris, men også faktorer som valg af bustype og busstandard. Vi har en bred vifte af forskellige typer busser samt standarder, hvilket betyder, at vi har busser til enhver kunde uafhængig af formål eller budget.
10 gode råd
Missionen

Vores mission er ganske enkel: Vi vil kunne tilbyde dig den absolut bedste busleje til den absolut bedste pris. Vi ønsker at finde frem til den helt rette løsning for dig, og vi går gerne den ekstra mil for at sørge for, at din bustur bliver fuldkommen perfekt. Middelmådig er simpelthen ikke godt nok.

Vi yder altid en god, personlig service, og dermed føler du dig forhåbentlig i trygge hænder, når du overlader din busleje til os. Det er i hvert fald vores mål at kunne give dig en god oplevelse fra ende til anden. Det vil sige, at det både skal være nemt, ligetil og behageligt at leje din bus, og at busturen naturligvis også skal leve op til alle dine forventninger.

Selvom vi aldrig går på kompromis med hverken vores egen gode service eller med serviceniveauet hos de busselskaber, vi samarbejder med, kan du stadig få din busleje billigt igennem os. Vi ser ikke nogen grund til, at du skal betale mere end højst nødvendigt for din bustur, og du får derfor gode busture til gode priser, når du lejer din bus igennem os.

10 gode råd
Visionen

Vi har en drøm om at blive de førende inden for busleje i Danmark. Vi vil kort og godt være de første, du kontakter, når du skal leje en bus. Ligeledes vil vi være de eneste, du behøver at kontakte. Vi vil kunne imødekomme alverdens forskellige ønsker, behov og krav, så du altid kan regne med os, når der bliver brug for at leje en bus.

Vi synes ikke, du skal bøvle med at kontakte en masse forskellige busselskaber for at finde frem til den rette busløsning. Det klarer vi for dig, så du kan bruge din tid på andre ting. Ved altid at tilbyde god, personlig service og skræddersyede løsninger, vil vi blive det oplagte valg inden for busleje.

Uanset hvilken bustype der er brug for, hvor mange mennesker I er, og hvor turen skal gå hen, vil vi kunne klare det for dig. Der skal ganske enkelt ikke herske nogen tvivl om, hvor du skal søge hen, når du har brug for at leje en bus, og så snart du har kontaktet os, bliver buslejen let som en leg.

10 gode råd
Værdierne

En af vores kerneværdier er ærlighed. Vi ønsker at indgå i en åben dialog med dig omkring din busleje, og vi ønsker at skabe gennemsigtighed i forhold til, hvor i lejeprocessen vi er. Du må aldrig være i tvivl om, hvad der foregår, og hvad vi egentlig laver. Du må desuden ikke tøve med at kontakte os, hvis vi eksempelvis ikke har fundet den bustur, du regnede med. Vær ærlig omkring det, så finder vi en løsning.

I forlængelse af dette gør vi meget ud af at kommunikere i øjenhøjde. Vores mål er at hjælpe dig med at finde frem til den helt rette løsning, og det skal tilmed gerne være nemt og ligetil. Det bliver det ved at kommunikere åbent og ærligt.

Sidst, men ikke mindst, sætter vi en dyd i at være pålidelige. Vi lover derfor heller aldrig noget, vi ikke kan holde. Du skal kunne regne med os og skal kunne tage vores ord for gode varer. Vi kommer ikke langt ved at love guld og grønne skove. Til gengæld kommer vi langt ved at være pålidelige og serviceminde.

Anmeldelser fra Trustpilot

Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk