Se straks priser på busleje med chauffør

Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber landet over. Dermed har vi mulighed for nemt at indhente en god pris på en god bustur for dig. Med vores prisberegner kan du i løbet af få øjeblikke finde prisen på kortere ture. Er din tur af længere varighed, indhenter vi tilbud for dig manuelt. Dermed sparer du dig selv for en masse tid og besvær – og tilmed penge.

SE PRISER

Sådan virker vores prisberegner

Idéen bag 3bustilbud.dk er at gøre det nemt for dig at få gode busture til gode priser. Vi ønsker at levere et højt serviceniveau hele vejen igennem og samtidig tilbyde dig en god pris på din bustur. Derfor samarbejder vi med en lang række forskellige busselskaber, som vi nøje har udvalgt. Det er alle sammen kompetente og pålidelige selskaber, som lever op til den høje standard, vi gerne vil sætte. Netop fordi vi samarbejder med så mange forskellige selskaber, som vi gør, er vi også i stand til at indhente nogle rigtig gode tilbud på din bustur. Dermed har vi sparet dig for besværet med at indsamle tilbud fra diverse busselskaber. Vil du hurtigt og nemt have 3 gode tilbud på din bustur, kan du således benytte dig af vores prisberegner.

En bustur tilpasset dig

Som vi også har været inde på, er vores eneste mål ikke at skaffe dig en billig bustur. Det vil vi naturligvis også gerne, men samtidig vil vi også sikre os, at du får en rigtig god busoplevelse. Derfor tilpasser vi hver eneste bustur til lige netop dine ønsker, behov og præferencer. Er der eksempelvis brug for at stoppe halvvejs på turen for at samle nogle personer op, gør vi det. Vil I gerne køres rundt på sightseeing, kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Det samme gælder, hvis I for eksempel vil holde middagspause et sted på ruten. Kort sagt går vi meget langt for at tilrettelægge turen efter dine ønsker – du skal blot give os besked om disse.

Når du benytter dig af vores prisberegner, må du derfor meget gerne være specifik omkring, hvad du har af behov og krav. Det gør det nemmere for os at sende forespørgslen videre til de busselskaber, der kan levere det, du søger. På den måde bliver din bustur helt perfekt.

Prisberegner eller manuelt indhentede tilbud

Vores prisberegner kan give dig en øjeblikkelig pris på alle ture, der kræver, at bussen er i gang i under ti timer. Det vil sige, at hvis I skal køres ud og hjem samme dag og hele turen varer under ti timer, kan du få en pris af prisberegneren med det samme. Det samme gælder selvfølgelig, hvis det er one way. Her skal du blot være opmærksom på, at bussen skal kunne nå tilbage til sit udgangspunkt inden for de ti timer. Er busturen på otte timer, hvorefter chaufføren skal køre tilbage, kan du altså ikke få tilbud på busturen øjeblikkeligt. Så indhenter vi i stedet tilbuddene manuelt.

Generelt gælder det, at hvis der er tale om længere ture – for eksempel busture til udlandet – vil vi indhente tilbuddene manuelt. Inden for 48 timer vil du således modtage 3 bustilbud på netop din forespørgsel.

SE PRISER

Se hjælpe videoer

Sådan bestiller du en returrejse
Sådan bestiller du en enkelt rejse fra A til B
Sådan bestiller du en Udlandstur, eller ture der overstiger ti timers total køretid
Anmeldelser fra Trustpilot
Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk