Se straks priser på busleje med chauffør

Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber landet over. Dermed har vi mulighed for nemt at indhente en god pris på en god bustur for dig. Med vores prisberegner kan du i løbet af få øjeblikke finde prisen på kortere ture. Er din tur af længere varighed, indhenter vi tilbud for dig manuelt. Dermed sparer du dig selv for en masse tid og besvær – og tilmed penge.

SE PRISER

Samarbejdspartnere

Vores fornemmeste opgave hos 3bustilbud.dk er at indhente gode tilbud på busture i både ind- og udland til dig. Det kan vi gøre, fordi vi samarbejder med en lang række forskellige busselskaber i hele landet. Når du sender din forespørgsel til os, har vi således cirka 40 forskellige busselskaber at trække på, og dermed får du den bedste pris på din bustur. Endda uden at du selv behøver at bøvle med at kontakte forskellige selskaber.

Vores mange forskellige samarbejdspartnere

Her på siden kan du læse mere om vores mange forskellige samarbejdspartnere. Det er alle sammen nøje udvalgte busselskaber, som kan levere en god service. Vi vil nemlig ikke blot sikre dig en billig bustur, men vi vil samtidig også sikre os, at du får en virkelig god bustur.

Vores liste af samarbejdspartnere vokser konstant, og det er vi meget glade for. Vil du vide, hvilke busselskaber vi sender din forespørgsel til, kan du læse om dem her. Du kan derudover med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende sender nyheder om eksempelvis nye samarbejder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Oversigt over alle samarbejdspartnere

Anmeldelser fra Trustpilot

Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk