Se straks priser på busleje med chauffør

Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber landet over. Dermed har vi mulighed for nemt at indhente en god pris på en god bustur for dig. Med vores prisberegner kan du i løbet af få øjeblikke finde prisen på kortere ture. Er din tur af længere varighed, indhenter vi tilbud for dig manuelt. Dermed sparer du dig selv for en masse tid og besvær – og tilmed penge.

SE PRISER

Stop ved Fleggaard

Går busturen over den dansk-tyske grænse, kan der være god mening i at stoppe ved grænsebutikkerne. Det er en hyggelig måde at starte turen på, og så kan alle få provianteret til resten af turen, som måske går længere væk end som så. Man kan nemlig tage på bustur til mange steder i udlandet.

Skal I være væk i længere tid, kan der desuden spares en del penge ved at købe snolder, diverse madvarer og drikkevarer i grænsebutikkerne frem for ved destinationen. Dermed er der også et økonomisk aspekt i det.

Gør turen billigere med grænsehandel

For at det ikke skal være løgn, er besparelsen på diverse indkøb faktisk ikke den eneste økonomiske fordel, der er ved at stoppe ved grænsebutikkerne. Faktisk kan din bustur nemlig blive billigere ved at gøre det. Det skyldes, at busselskaberne får provision, når de holder ind ved diverse grænsebutikker, og det kan være med til at bringe din samlede pris ned. Vil du hurtigt finde prisen på en bustur, kan du benytte dig af vores prisberegner her.

Vil du gerne have din bustur til den absolut bedste pris, kan det altså godt betale sig at holde pause ved grænsen. På den måde kan I spare nogle penge på busturen og samtidig gøre nogle gode køb.

SE PRISER

Anmeldelser fra Trustpilot

Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk