Leje af minibusser med chauffør

Leje af minibusser er bedst egnet til den mindre gruppe. I kan være alt fra 9  til 20 personer, og formålet med jeres tur er helt underordnet. En minibus kan lejes til polterabender, lufthavstransfer, udenlandskørsel og selvfølgelig også helt almindelige ture som familie, virksomhed eller andet, der blot ønsker en nem måde at blive transporteret samlet til den fælles destination. Busleje igennem 3bustilbud.dk giver dig de bedste mulige forudsætninger, for at finde det perfekte match mellem dig og busselskab. Alle vores samarbejdspartnere af minibusser er busselskaber med mange års erfaring på bagen, så I hver eneste gang vil blive bragt trygt og sikkert frem til jeres destination.

Hos os er der altid inkluderet chauffør i prisen når vi står for jeres udlejning af minibus, så jer passagerer blot skal nyde busturen. Minibusser kan have mange former, størrelser og forskellige i kvalitet, og derfor giver vi dig muligheden for at vælge mellem budget-, standard– og VIP-busser. Alt afhængig af jeres budget, ønsker og behov kan i altså finde den bus, der passer netop jer.

Di kan læse mere om leje af minibus med chauffør her

Leje af minibus
Lej en minibus til ture i både ind- og udland

Hos 3bustilbud.dk lejer vi minibusser til busture indenfor de danske landegrænser såvel som uden for dem. Vi begrænser ikke vores kunder på nogle områder, og ønsker at imødegå alle deres forventninger – Også når det gælder busleje til udlandet. Når vi udlejer minibusser til udenlandskørsel, er det hovedsagelig busture til Tyskland og Sverige. Grunden til dette er, at hvis du skal længere væk, vil prisen overstige langt de flestes budget. Læs flere gode råd her.

Modtag 3 tilbud indenfor 48 timer

Ønsker du helt uforpligtende og gratis at modtage 3 tilbud på jeres bustur, kan du udfylde vores formular her. Vi går igang med at behandle din forespørgsel indenfor ganske kort tid, og du vil indenfor 48 timer have 3 tilbud liggende i din mailindbakke. Hverken før, under eller efter er du forpligtet til at tage i mod nogle af tilbudende, men vi satser og håber på, at vi kan finde et tilbud på leje af minibus, som passer præcis til jeres bustur.

3bustilbud.dk er med dig igennem hele busleje processen

Foretager du leje af en minibus igennem 3bustilbud.dk, vil du til enhver tid kunne kontakte os, hvis der, mod forventning, skulle opstå problemer inden, på eller efter rejsetidspunktet. Alle vores forespørgsler på leje af minibus bliver behandlet manuelt og personligt, fordi hver enkelte af jer kunder er unikke. Dette betyder også, at din forespørgsel på busleje bliver udsendt til netop de tre busselskaber, som vi mener er bedst kvalificereret til at køre turen ud fra vores erfaringer med dem, og i sidste ende vil det give jer den bedste tur og pris. 

Det er helt gratis og uforpligtende for dig som kunde at benytte dig af vores service, når du skal leje en minibus. Derudover har vi prisgaranti, således at busselskaberne bevidst giver den samme pris til os, som hvis du henvendte dig direkte til selskabet.