Se straks priser på busleje med chauffør

Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber landet over. Dermed har vi mulighed for nemt at indhente en god pris på en god bustur for dig. Med vores prisberegner kan du i løbet af få øjeblikke finde prisen på kortere ture. Er din tur af længere varighed, indhenter vi tilbud for dig manuelt. Dermed sparer du dig selv for en masse tid og besvær – og tilmed penge.

SE PRISER

Lej en bus til 20 personer

Har I brug for at leje en bus til 20 personer? Så er det tilstrækkeligt at leje en minibus En sådan kan I naturligvis leje lige her på siden. Hos 3bustilbud.dk er vi nemlig eksperter i busudlejning i alle afskygninger. Det vil sige, at vi kan klare busleje til både større og mindre grupper. Uanset om I er 20, 55 eller 130 personer, kan vi derfor finde en løsning, som er helt perfekt.

Generelt gælder det, at jo flere I er, des billigere bliver buslejen. Det skyldes, at lønnen til chaufføren altid er medregnet i prisen, og at denne er den samme, uafhængigt af om vedkommende skal køre en minibus, en almindelig bus eller en dobbeltdækker. Kan I samle flere mennesker, er det altså en fordel rent økonomisk.

Er I en gruppe på lige nøjagtigt 20, kan I naturligvis leje en bus til 20 personer til en fornuftig pris også. Faktisk får I den helt samme pris ved at indhente tilbud på jeres busleje gennem os, som I ville gøre, hvis I gik direkte til busselskaberne. I betaler altså ikke noget for vores service, men sparer derimod en masse tid og besvær ved at overlade det hårde arbejde til os. Så kan I i stedet bruge tiden på at planlægge resten af jeres busturFind prisen på din busleje med det samme

Har I brug for at leje en bus til 20 personer i maksimalt ti timer? Så kan I finde prisen på jeres busleje med det samme ved at benytte vores prisberegner her på siden. I vil således få vist forskellige busser og deres tilhørende pris, når I søger efter en bustur. Vil I leje én af busserne, kan I betale med det samme og dermed leje en bus til 20 personer inden for blot få øjeblikke.

Skal I bruge en bus til 20 personer i over ti timer, indhenter vi tilbud på buslejen for jer manuelt. I vil pr. mail modtage tilbud på jeres busleje inden for blot 48 timer, og tilbuddene er naturligvis ganske uforpligtende. Vil I acceptere et af tilbuddene, sørger vi for at få aftalen på plads med busselskabet.

Lej en minibus, og skræddersy din tur

Noget af det geniale ved at leje en bus til 20 personer fremfor eksempelvis at tage offentlig transport er, at I dermed kan skræddersy turen til netop jeres behov og ønsker. I kan for eksempel selv bestemme opsamlingsstedet og eventuelle stop og pauser undervejs på ruten.

Faktisk kan vi imødekomme langt de fleste krav og ønsker til jeres bustur, og derfor skal I endelig heller ikke holde jer tilbage, hvis I har nogle særlige behov. Skriv dem blot ind, når I sender jeres forespørgsel afsted. Så skal vi nok gøre alt, hvad vi kan, for at skræddersy busløsningen til jer, så I får lejet den perfekte bus til 20 personer.

Se priser
Anmeldelser fra Trustpilot
Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk