Se straks priser på busleje med chauffør

Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber landet over. Dermed har vi mulighed for nemt at indhente en god pris på en god bustur for dig. Med vores prisberegner kan du i løbet af få øjeblikke finde prisen på kortere ture. Er din tur af længere varighed, indhenter vi tilbud for dig manuelt. Dermed sparer du dig selv for en masse tid og besvær – og tilmed penge.

SE PRISER

Leje af minibus

Her hos 3bustilbud.dk har vi specialiseret os i busudlejning. Vores fornemmeste opgave er således at gøre det nemt og ligetil for dig at få gode tilbud på dine busture. Uanset hvilke behov, ønsker og krav der måtte være til busturen, kan vi være behjælpelige med at finde frem til den helt rette løsning.

Er I mellem ni og tyve personer, der har brug for en transportløsning, vil det som regel være fornuftigt at kigge på mulighederne for at leje en minibus. Det er ganske enkelt en billig måde at klare en transportudfordring på. Leje af minibus til ni personer er imidlertid typisk grænsen for, hvornår det kan betale sig at vælge denne løsning. Er I færre end ni personer, vil det nemlig ofte blive for dyrt pr. person, hvis man sammenligner med, hvad man ville skulle betale for offentlig transport.

Derfor ser vi tit, at grupper på under ni personer springer fra, når de modtager deres tilbud. Der er imidlertid nogle fordele ved at leje en minibus, som man selvfølgelig ikke får med offentlig transport. Du skal derfor naturligvis være mere end velkommen til at kontakte os, selvom jeres gruppe er på mindre end ni personer. Du skal blot være opmærksom på, at prisen sandsynligvis bliver højere, end hvis I valgte offentligt transport. Er du villig til at betale det mere, får I til gengæld en bustur, som er tilpasset jeres specifikke ønsker.

Lej en minibus med chauffør

En af de store fordele ved at leje en minibus frem for eksempelvis at køre selv er naturligvis, at man blot kan læne sig tilbage og nyde turen og hinandens selskab. En af de rutinerede chauffører fra det pågældende busselskab vil således sørge for, at I kommer sikkert frem til jeres destination, og I kan sætte jer godt til rette og slappe af. Vi har naturligvis undersøgt de busselskaber, vi samarbejder med, og derfor kan du også forvente et højt serviceniveau, når du bestiller din bustur hos os.

Desuden er det en fordel at leje en minibus i forhold til at samle gruppen. Forestiller man sig, at I kører i fem forskellige biler i stedet for at leje en minibus, er der stor risiko for, at der er et par stykker, der farer vild på vejen – eller I ikke når destinationen på samme tid. Det undgår I ved at leje en minibus, og desuden kan I på den måde også hygge jer sammen under selve køreturen.

Læs om Busudlejning i Esbjerg

Læs om busselskaber i københavn

Lej en minibus billigt og hurtigt

Her hos 3bustilbud.dk kan vi være med til at sikre dig en billig bustur – og det vil vi hellere end gerne. En af grundene til, at vi kan gøre det, er, at vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber. Det giver os mulighed for at indhente rigtig gode tilbud på busture. Vil du leje en minibus billigt, er du dermed kommet det helt rette sted hen.

Når du indsender din forespørgsel på din bustur, vil vi indhente tilbud hos de busselskaber, vi finder relevante i forhold til din specifikke situation. Er der tale om en kortere bustur, som inklusiv returkørslen af minibussen strækker sig over ti timer eller derunder, vil du kunne få tilbuddene på din bustur med det samme. Det er derfor en virkelig hurtig måde at leje en minibus på.

Straks pris eller tre uforpligtende bustilbud

Når du indsender din forespørgsel, vil du altså øjeblikket få en pris på kortere ture. Strækker din tur sig derimod over længere tid – eksempelvis fordi den går til udlandet – vil vi manuelt indhente tilbud til dig. Du vil derfor inden for 48 timer modtage 3 uforpligtende bustilbud på lige netop din tur.

Ved at indhente bustilbud hos os sparer du dig selv for en hel del besvær, end hvis du selv skulle kontakte diverse busselskaber for at få dine tilbud. Hos en stor del af busselskaberne skal man personligt ringe til dem for at få et tilbud. Vil man gerne have flere forskellige tilbud at vælge imellem, kan det selvsagt komme til at tage lang tid at indhente tilbuddene. Det slipper du for at bekymre dig om ved at overlade kontakten til busselskaberne til os. Det er altså ganske enkelt en rigtig nem måde at få tilbud på busture på, og er du interesseret i at leje en minibus, kan du derfor med fordel indhente dine tilbud her.

Leje af minibus til ethvert behov

Uanset hvilke ønsker, behov og krav du har til din bustur, gør vi alt, hvad vi kan for at imødekomme disse. Det betyder også, at vi gerne står for at planlægge busturen, uanset hvor den går hen, hvor mange I er, og hvilke særlige ønsker I har.

Det kan eksempelvis være, I er en større gruppe, der skal I sommerhus sammen. Så kan det give god mening at leje en minibus til eksempelvis 15 personer. Det kan også være, I skal på firmaudflugt til Berlin. Så kan det ligeledes give mening at leje en minibus. Måske skal familien blot på sommerferieudflugt i Danmark, og her er det også en nem løsning at leje en minibus. Uanset hvorfor I skal afsted, hvor længe I skal være afsted, og hvor I skal hen, skal vi nok sørge for at planlægge en bustur, der lever op til jeres forventninger.

Har du nogle spørgsmål til leje af minibus – eller andre typer af busudlejning – må du ikke tøve med at kontakte os. Vi vil hellere end gerne besvare alle dine spørgsmål, så vi ved, at vi finder den helt perfekte minibus til dig. Vores ønske er at få jer bedst og billigst muligt fra A til B, og vi går gerne den ekstra mil for at sikre os, at turen bliver helt perfekt.

SE PRISER

Anmeldelser fra Trustpilot

Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk