Se straks priser på busleje med chauffør

Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber landet over. Dermed har vi mulighed for nemt at indhente en god pris på en god bustur for dig. Med vores prisberegner kan du i løbet af få øjeblikke finde prisen på kortere ture. Er din tur af længere varighed, indhenter vi tilbud for dig manuelt. Dermed sparer du dig selv for en masse tid og besvær – og tilmed penge.

SE PRISER

Lej en bus til Berlin

Berlin er et populært rejsemål, og det er der mange gode grunde til. Berlin byder vitterligt på noget for enhver smag, og hvad end man er til historiske seværdigheder, kunst, undergrundsmiljø eller gastronomiske oplevelser, er der noget at komme efter i Berlin.

Det betyder også, at Berlin er et oplagt valg for mange forskellige typer af grupper. Der er både studieture, firmaudflugter og polterabender, der går til Berlin. Alle kan finde noget at bruge tiden på i Tysklands hovedstad, så det er blot om at få bestilt busturen til Berlin og komme afsted.

Når I er en større gruppe mennesker, der skal afsted – alt over ni personer – kan det betale sig at kigge på mulighederne for at leje en (mini)bus. Det vil typisk være billigere end at skulle med offentlig transport eller køre i flere biler. Desuden er det en langt hyggeligere og mere behagelig måde at klare transporten på. Når I lejer en bus med chauffør til Berlin, kan I nemlig blot læne jer tilbage og nyde hinandens selskab.

Læs om Busselskaber på vestsjælland

Busleje til Berlin til en god pris

Her hos 3bustilbud.dk har vi et ønske om at gøre det nemt for dig at leje en bus til Berlin. Samtidig vil vi gerne være med til at sikre dig, at du får din busleje til en god pris. Når du sender din forespørgsel afsted, indhenter vi derfor tilbud til dig hos vores forskellige samarbejdspartnere.

Vi sender 3 uforpligtende tilbud videre til dig, og derefter skal du blot tage stilling til, om du vil takke ja eller ej. Vi klarer altså alt det besværlige arbejde for dig ved at varetage kontakten med busselskaberne, og dermed sparer du dig selv for en masse tid og besvær. Så kan du i stedet fokusere på at planlægge din tur til Berlin.

Sådan fungerer busleje til udlandet

Vælger du at leje en bus til at køre til og fra Berlin, vil I have bussen til rådighed under hele opholdet. Det vil sige, at I for eksempel kan tage på sightseeing i Berlin i jeres egen bus eller kan blive kørt til og fra en seværdighed uden for byen. Dermed behøver I ikke at bekymre jer om offentlig transport.

Vil I gøre det så billigt som muligt for jer selv at komme til Berlin med bus, kan I med fordel vælge at stoppe ved grænsebutikkerne på vejen. Det skyldes, at busselskaberne får provision for at stoppe ved butikkerne, og det kan være med til at gøre jeres samlede pris lavere. Læs mere om det her.

Generelt kan vi skræddersy jeres bustur til Berlin, så den matcher jeres behov og ønsker. Vil I for eksempel stoppe undervejs for at spise frokost, eller ønsker I at køre om natten? Så klarer vi det. Du skal blot fortælle os det, når du udfylder formularen her på siden.

Læs om Handicapbusser

SE PRISER

Anmeldelser fra Trustpilot

Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk