Se straks priser på busleje med chauffør

Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber landet over. Dermed har vi mulighed for nemt at indhente en god pris på en god bustur for dig. Med vores prisberegner kan du i løbet af få øjeblikke finde prisen på kortere ture. Er din tur af længere varighed, indhenter vi tilbud for dig manuelt. Dermed sparer du dig selv for en masse tid og besvær – og tilmed penge.

SE PRISER

Lej en bus til Tivoli i København

Skal I en større flok mennesker til Tivoli i København? Så kan det give god mening at overveje at leje en bus. Det er som regel væsentligt billigere at køre samlet i bus, end det er at køre hver for sig i flere forskellige biler. Desuden gælder det, at det er langt mere miljøvenligt at leje en bus, og der er således flere gode grunde til, at I bør kigge nærmere på denne mulighed.

Her hos 3bustilbud.dk er vi specialister i busleje, og vi kan derfor helt sikkert også være behjælpelige med at planlægge netop din bustur til Tivoli i København. Uanset turens karakter, kan vi finde frem til den perfekte løsning.

Vi samarbejder med en lang række busselskaber fordelt over hele landet, og det giver os mulighed for at få særligt gode tilbud på din busleje for dig. Vores gennemgående kendskab til de cirka 40 forskellige busselskaber, vi samarbejder med, gør desuden, at vi ved, lige nøjagtigt hvilke busselskaber der kan imødekomme hvilke ønsker. Når du sender din forespørgsel afsted, kan vi derfor hurtigt kontakte de busselskaber, vi finder relevante for dig, og som, vi ved, kan tilbyde dig en god pris.

prisen på din busleje med det samme

Skal I one way til Tivoli i København, eller kommer jeres tur til og fra Tivoli til samlet set at strække sig over ti timer? Så kan du i løbet af blot et øjeblik beregne prisen på din busleje ved hjælp af vores særligt udviklede prisberegner. I denne skal du indtaste informationer såsom afhentningsadresse og -tidspunkt, hvorefter vi ganske automatisk beregner prisen på din tur for dig.

Ved hjælp af prisberegneren vil du få oplistet forskellige tilbud fra vores samarbejdspartnere, hvorefter du blot skal tage stilling til, hvilket af disse tilbud, der giver mest mening for dig. Herefter kan du nemt bestille og betale din tur.

Strækker turen sig samlet set over mere end ti timer, eller skal I en meget stor gruppe mennesker afsted, kan vi ikke beregne prisen for dig automatisk. Der er heldigvis fortsat ingen grund til bekymring, for vi indhenter i stedet blot tilbud for dig manuelt. Når du har indsendt din forespørgsel, kigger vi altså personligt på den, og inden for 48 timer vil du på mail modtage tre uforpligtende tilbud på din tur.

Uanset hvordan jeres tur til Tivoli skal forløbe, sparer du dig selv for en masse bøvl og besvær ved at lade os stå for at indhente dine bustilbud for dig. Vi har mange års erfaring med busleje, og denne kan du altså nyde godt af. Vi tager ikke noget for vores service, så det er faktisk udelukkende en fordel for dig at bestille din bus igennem 3bustilbud.dk.

Læs om Turistbusser i sydjylland

Tilpas din bustur til netop dine ønsker, krav og behov

Uanset størrelsen på dit selskab, kan du leje en bus igennem os, som er helt perfekt. Det er imidlertid ikke blot, når det komme til bustyper, at du har mulighed for at skræddersy din busrejse, når du bestiller igennem 3bustilbud.dk.

Vi har et klart mål om at kunne tilbyde alle vores kunder busleje, som er noget ud over det sædvanlige. Derfor går vi også altid den ekstra mil for at sikre os, at din bustur til Tivoli i København bliver helt perfekt. Hvad end du måtte have af særlige ønsker eller krav til din tur, skal du derfor også blot lade os det vide.

Vil du eksempelvis gerne have, at vi står for morgenkaffe i bussen, eller at vi stopper flere forskellige steder på vejen for at samle folk op? Så klarer vi dén. Skal I til Fredagsrock, kan vi sørge for, at der er kolde øl til jer i bussen, og vi kan også diske op med en Partybus, som kan køre jer videre til fest eller hjem efter koncerten. Vi skræddersyr busturen ned til den mindste detalje, og hvad end du måtte have i tankerne, kan vi klare den.

Billig, nem og bekvem busleje til Tivoli i København

Når I skal på tur til Tivoli, skal I gerne have en helt igennem magisk dag. Hvad end I skal en skoleklasse afsted på dagstur, eller I er en større venneflok, som skal gå i barndom eller skal til Fredagsrock, skal turen være lige i skabet. Derfor skal busturen til (og fra) forlystelsesparken også gerne være helt perfekt. På den måde bliver den samlede helhedsoplevelse helt i top.

Når I kører i samlet flok til forlystelsesparken, kan I allerede på turen dertil hygge jer sammen og nyde hinandens selskab. I behøver ikke at forholde jer til trafik og parkering, men kan derimod blot læne jer tilbage og vente på, at I når frem. Dét er både nemt og bekvemt.

Når du lejer din bus igennem 3bustilbud.dk, går vi gerne langt for at sikre os, at buslejen bliver lige, som du gerne vil have det. Vi gør det nemt for dig at leje den perfekte bus, og samtidig kan vi sørge for, at du ikke betaler mere end højst nødvendigt for din busleje. Der er altså mange gode grunde til at leje bus til Tivoli i København igennem os.

Udregn en pris

Anmeldelser fra Trustpilot

Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk