Se straks priser på busleje med chauffør

Vi samarbejder med cirka 40 forskellige busselskaber landet over. Dermed har vi mulighed for nemt at indhente en god pris på en god bustur for dig. Med vores prisberegner kan du i løbet af få øjeblikke finde prisen på kortere ture. Er din tur af længere varighed, indhenter vi tilbud for dig manuelt. Dermed sparer du dig selv for en masse tid og besvær – og tilmed penge.

SE PRISER

Leje af turistbus – nemt og ligetil

Vores mål er at gøre det nemt og enkelt at leje en bus. Hvad end man har brug for busleje som privatperson, virksomhed eller institution, kan vi være behjælpelige med at finde frem til den helt rette løsning. Vi har mange års erfaring i branchen, og derfor er vi også fuldt ud kompetente til at hjælpe lige netop dig.

Vi samarbejder med en lang række forskellige busselskaber i hele landet. Det betyder, at vi kan arrangere busture i hele Danmark, og at vi kan desuden imødekomme mange forskellige ønsker og behov. Vi kan tilmed garantere dig, at du får en god pris på din leje af turistbus, når du benytter os. Vi kan tilbyde dig de samme priser, som du ville få, hvis du kontaktede busselskaberne selv. Vi klarer blot kontakten og alt det praktiske for dig.

Vi samarbejder naturligvis kun med kompetente og pålidelige busselskaber, som lever op til den høje standard, vi efterstræber. Vi forsikrer os altid om, at sikkerheden i bussen er en prioritet hos de samarbejdspartnere, vi har med at gøre. Dermed kan du roligt sætte dig ind i din lejede turistbus og blot nyde turen.

Læs om Busselskaber i Sønderjylland

Leje af turistbus med chauffør

Når du lejer en bus gennem os, er der i prisen altid medregnet løn til en chauffør. Det betyder, at din pris er fast, og at der ikke kommer uforudsete udgifter, efter at du har betalt.

Ved at leje en bus med en chauffør får I en behagelig og god tur fra ende til anden. Så kan I nemlig blot nyde turen, og I er fri for at bekymre jer om at finde vej eller parkering. Chaufførerne er erfarne og har den nødvendige uddannelse, og derfor kan I være helt sikre på, at jeres chauffør nok skal få jer sikkert frem til jeres destination.

Netop fordi der altid er medregnet løn til chaufføren i din pris, bliver det også billigere, hvis I er flere passagerer. En turistbus kan som hovedregel have 55 passagerer med, og fylder I den op, er I dermed mange til at dele udgiften. Er I flere eller færre end 55 personer, kan vi ligeledes tilbyde leje af minibusser og dobbeltdækkere. Uanset størrelsen på jeres gruppe skal vi altså nok finde den rette løsning til jer.

Læs om Bustur til Tyskland

Sådan lejer du en turistbus

Ønsker du at leje en turistbus gennem os, er det ganske nemt. Du udfylder blot denne formular, hvorefter vi overtager arbejdet for dig. I formularen skal du naturligvis angive, om der er tale om one way eller tur-retur. Derudover skal du angive praktiske informationer som dato, tidspunkt for opsamlingen samt opsamlingssted. Du kan også her oplyse, hvis du har nogle særlige ønsker til din busleje.

Strækker din tur sig over maksimalt ti timer – inklusiv returkørsel af bussen – vil du få en pris på din tur med det samme. Varer den derimod over ti timer, vil vi manuelt indhente dine tilbud for dig. Det går vi i gang med at gøre, ganske kort tid efter vi har modtaget din forespørgsel. Det betyder, at du har 3 helt uforpligtende tilbud i din indbakke inden for blot 48 timer.

Vælger du at takke ja til et af tilbuddene på leje af turistbus, sørger vi for at booke turen hos vores samarbejdspartner. Så er din leje af turistbus klaret, og du kan blot glæde dig til at komme afsted.

Turistbusser til gode priser

At leje en bus med chauffør behøver ikke at koste specielt meget mere, end busudlejning uden chauffør gør. Når I lader os indhente tilbud for jer, får I nemlig de helt samme priser, som hvis I gik direkte til busselskabet, og I sparer dermed blot jer selv for besværet med at skulle kontakte en masse forskellige selskaber. Samtidig kan I spare mange penge, fordi vi kontakter lige nøjagtigt de selskaber vi ved kan give den bedste pris på det, I søger. Vil du vide mere om, hvordan du gør buslejen billig, så læs vores gode råd her.

Lej en turistbus

Du ser garanteret masser af turistbusser køre rundt hver eneste dag. Størrelsesmæssigt kan de sammenlignes med ganske almindelige rutebusser. I en turistbus har du imidlertid adgang til en lang række forskellige faciliteter, som man ikke finder i en klassisk rutebus. Ønsker du en luksuriøs bus, kan du læse om mulighederne for at leje en luksusbus her. Det er for eksempel en oplagt mulighed i forbindelse med bryllupskørsel.

Du kan for eksempel leje turistbusser med toilet, kaffemaskine, køleskab eller internetforbindelse. Uanset hvilke behov og ønsker I har til jeres turistbus, gør vi alt for at imødekomme disse. Angiv blot jeres præferencer og ønsker så detaljeret som muligt, når du udfylder formularen her på siden. Så bliver det nemmere for os at skræddersy en løsning, som er helt perfekt for jer. Vi ønsker nemlig ikke blot at sikre jer billig leje af turistbus, vi ønsker også, at I får en god tur.

Er der brug for nem, bekvem og billig transport, så lej en turistbus. Vi klarer hellere end gerne den besværlige del af arbejdet for dig, så du kan fokusere på at planlægge resten af turen.

SE PRISER

Anmeldelser fra Trustpilot

Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk