Leje af turistbus – nemt og ligetil

Vores mål er at gøre det nemt og enkelt at leje en bus. Hvad end man har brug for busleje som privatperson, virksomhed eller institution, kan vi være behjælpelige med at finde frem til den helt rette løsning. Vi har mange års erfaring i branchen, og derfor er vi også fuldt ud kompetente til at hjælpe lige netop dig.

Vi samarbejder med en lang række forskellige busselskaber i hele landet. Det betyder, at vi kan arrangere busture i hele Danmark, og at vi kan desuden imødekomme mange forskellige ønsker og behov. Vi kan tilmed garantere dig, at du får en god pris på din leje af turistbus, når du benytter os. Vi kan tilbyde dig de samme priser, som du ville få, hvis du kontaktede busselskaberne selv. Vi klarer blot kontakten og alt det praktiske for dig.

3 gode grunde til at vælge 3bustilbud.dk

 1. Vi gør buslejen så billig som muligt for dig.
 2. Vi skræddersyr turen efter netop dine behov og ønsker.
 3. Vi klarer alt benarbejdet for dig.

Sådan beregnes prisen på en turistbus med plads op til 54 personer

Vi sidder altid klar til at hjælpe jer, og vi sigter altid efter at kunne finde den perfekte løsning til jer, uanset hvilke behov i måtte have. For at du kan få et indblik i vores priser på turistbusser, så har vi ved at sammenligne vores samarbejdspartneres priser kommet frem til en gennemsnitspris på 853 kr. i timen for at leje en turistbus. I boksene herunder kan du kan få et fuldt overblik over hvordan priserne på turistbusser ser ud i hele landet. Priserne opstillet herunder er vejledende og skal til en hver tid efterregnes i vores prisberegner.

Generelt i hele Danmark

*Der kan være forskellige faktorer der har indflydelse på prisen. Læs mere om det her.


Jylland og Fyn

*Der kan være forskellige faktorer der har indflydelse på prisen. Læs mere om det her.


Sjælland og Falster

*Der kan være forskellige faktorer der har indflydelse på prisen. Læs mere om det her.

Sikkerheden er en topprioritet for os

Vi samarbejder naturligvis kun med kompetente og pålidelige busselskaber, som lever op til den høje standard, vi efterstræber. Vi forsikrer os altid om, at sikkerheden i bussen er en prioritet hos de samarbejdspartnere, vi har med at gøre, for det er den hos os.

En af fordelene ved at leje en turistbus til for eksempel firmaudflugten er, at selve transporten bliver en sjov og hyggelig del af den samlede oplevelse. Det gør den naturligvis kun, hvis du kan føle dig tryg, når du stiger på bussen. Da vi netop har sikkerheden i højsædet, kan du være helt rolig, når du stiger ombord på en bus lejet igennem os. Det samme gælder, hvis du for eksempel skal sende dit barn afsted på en bustur i en bus lejet igennem os.

Vores samarbejdspartnere er:

 • Pålidelige
 • Punktlige
 • Kompetente
 • Erfarne

Derudover er alle chaufførerne venlige og servicemindede, hvilket yderligere er med til at sikre, at du og dit selskab får en god tur.

Læs om Busselskaber i Sønderjylland


Leje af turistbus med chauffør

Når du lejer en bus gennem os, er der i prisen altid medregnet løn til en chauffør. Det betyder, at din pris er fast, og at der ikke kommer uforudsete udgifter, efter at du har betalt.

Ved at leje en bus med en chauffør får I en behagelig og god tur fra ende til anden. Så kan I nemlig blot nyde turen, og I er fri for at bekymre jer om at finde vej eller parkering. Chaufførerne er erfarne og har den nødvendige uddannelse, og derfor kan I være helt sikre på, at jeres chauffør nok skal få jer sikkert frem til jeres destination.

Når I lejer en bus med chauffør, kan I koncentrere jer om at hygge jer, imens chaufføren koncentrere sig om at få jer godt og sikkert frem.

3 gode grunde til at leje en turistbus med chauffør:

 • Du behøver ikke at bekymre dig om parkering og at finde vej.
 • Busturen bliver en del af oplevelsen, da I alle kan læne jer tilbage og slappe af.
 • I er sikre på at komme godt og sikkert frem til jeres destination.

Flere passagerer = en billigere bustur

Netop fordi der altid er medregnet løn til chaufføren i din pris, bliver det også billigere, hvis I er flere passagerer. En turistbus kan som hovedregel have 55 passagerer med, og fylder I den op, er I dermed mange til at dele udgiften. Er I flere eller færre end 55 personer, kan vi ligeledes tilbyde leje af minibusser og dobbeltdækkere. Uanset størrelsen på jeres gruppe skal vi altså nok finde den rette løsning til jer.

Busturen bliver billigst, når I:

 • stopper ved grænsebutikker ved udlandskørsel.
 • planlægger jeres tur i god tid.
 • samler så mange passagerer, som muligt.
 • så vidt muligt undgår at køre om natten og i weekenderne.
 • læser resten af vores gode råd angående billig busleje her.

Sådan lejer du en turistbus

Ønsker du at leje en turistbus gennem os, er det ganske nemt. Du udfylder blot denne formular, hvorefter vi overtager arbejdet for dig. I formularen skal du naturligvis angive, om der er tale om one way eller tur-retur. Derudover skal du angive praktiske informationer som dato, tidspunkt for opsamlingen samt opsamlingssted. Du kan også her oplyse, hvis du har nogle særlige ønsker til din busleje.

Strækker din tur sig over maksimalt ti timer – inklusiv returkørsel af bussen – vil du få en pris på din tur med det samme. Varer den derimod over ti timer, vil vi manuelt indhente dine tilbud for dig. Det går vi i gang med at gøre, ganske kort tid efter vi har modtaget din forespørgsel. Det betyder, at du har 3 helt uforpligtende tilbud i din indbakke inden for blot 48 timer.

Vælger du at takke ja til et af tilbuddene på leje af turistbus, sørger vi for at booke turen hos vores samarbejdspartner. Så er din leje af turistbus klaret, og du kan blot glæde dig til at komme afsted.

Prisberegneren fungerer således:

 1. Du indtaster informationer om din tur såsom afhentningssted og destination samt antal passagerer.
 2. Du vælger imellem mulighederne partybus, standardbus, budgetbus og VIP-bus.
 3. Du angiver eventuelle via-punkter på din rejse.
 4. Du bliver præsenteret for tilbud på din busleje.
 5. Du vælger et bustilbud.
 6. Du indtaster dine kontaktinformationer og eventuelle bemærkninger til din busleje.
 7. Du betaler din bustur.
 8. Du bliver afhentet på det aftalte sted på det aftalte tidspunkt.

Turistbusser til gode priser

At leje en bus med chauffør behøver ikke at koste specielt meget mere, end busudlejning uden chauffør gør. Når I lader os indhente tilbud for jer, får I nemlig de helt samme priser, som hvis I gik direkte til busselskabet, og I sparer dermed blot jer selv for besværet med at skulle kontakte en masse forskellige selskaber. Samtidig kan I spare mange penge, fordi vi kontakter lige nøjagtigt de selskaber vi ved kan give den bedste pris på det, I søger.

Ud over turistbusser kan du hos os leje:


Lej en turistbus

Du ser garanteret masser af turistbusser køre rundt hver eneste dag. Størrelsesmæssigt kan de sammenlignes med ganske almindelige rutebusser. I en turistbus har du imidlertid adgang til en lang række forskellige faciliteter, som man ikke finder i en klassisk rutebus. Ønsker du en luksuriøs bus, kan du læse om mulighederne for at leje en luksusbus her. Det er for eksempel en oplagt mulighed i forbindelse med bryllupskørsel.

Du kan for eksempel leje turistbusser med toilet, kaffemaskine, køleskab eller internetforbindelse. Uanset hvilke behov og ønsker I har til jeres turistbus, gør vi alt for at imødekomme disse. Angiv blot jeres præferencer og ønsker så detaljeret som muligt, når du udfylder formularen her på siden. Så bliver det nemmere for os at skræddersy en løsning, som er helt perfekt for jer. Vi ønsker nemlig ikke blot at sikre jer billig leje af turistbus, vi ønsker også, at I får en god tur.

Lej en turistbus med fx:

 • Fladskærme til underholdning.
 • Individuelle læselamper.
 • Tekøkken.
 • Toilet.
 • Klapborde ved hvert sæde.
 • Fodstøtter for ekstra komfort.

Anmeldelser fra Trustpilot

Virksomheder der benytter 3bustilbud ApS

+45 71 99 08 60

info@3bustilbud.dk